NY BLOGG

--------------------------------------------------HÄR------------------------------------------

äckelliv

Jag är en tiondels sekund ifrån ett nervsammanbrott.
JAGDFKMRÅGMRGVMRFKVMFKMWEDF,E
DFDMFVKKKKKKKKWLSAZWSQWERTGFD,SXSCNJVFRKLWÖEQS.,Axz
Så bra mår jag!
black, dark, fml

hrfhd

Inom kort kommer jag stänga ner denna blogg, och starta en ny. Nya tag, nya mål.

För övrigt sitter jag på pissidan flashback och läser en tråd om olyckan där en gammal vän till mig omkom för någon vecka sedan, och seriöst. Alla mina fördommar för den sidan är nu besannad. Djävla pack som sitter och skriver utan att veta ett djävla piss. Hoppas dom ramlar och bryter fingrarna så dom aldrig kan skriva där igen.



Det gör fortfrarande ont i hjärtat, och jag tänker på det varje dag.
Jag har även fått lite rätsida på själva händelsen, och mår verkligen illa då föraren i den ena bilen (som körde bilen min vän satt i) åkte närmare 100 på en 70 väg och skulle svänga, där en annan bil stod och körde ut (som hade hunnit om första bilen kört lagligt) det var även min systers kompis som satt i den andra bilen, och hon omkom också. Mannen som körde för fort, påstår också att han inte är skyldig och att han inte mår dåligt över det som hänt (trots att han kände min vän som satt i hans bil, som flög ut genom rutan om jag fattat det hela rätt)

lol

Fick en kommentar om hur soygurt smakar gämfört med "vanlig" och om jag ska va helt ärlig, så smakade det bättre, tycker jag. :)
Dyr som fan är den dock, men lätt värt det med så få kalorier.


Igår var jag ut och shakade rumpa. Som fan också, vilket är asskönt för jag har väääärldens träningsverk i benen, då jag gick i klackskor hela kvällen, och har inte gjort det på typ 6 månader.

Har även träningsverk i magen, då jag tränade den 25 min igår.

Vågar inte väga mig än, för jag är fet som en flodko.



Uhff!

Igår drack jag två öl, och hade det inte speciellt roligt alls, så vi drog hem vid elva, åt tre mackor och sedan somnade jag.

Idag är första dagen på mitt nya liv, och det började med 40 g soygurt blåbär alá 53 kcal.

Blir ingenting mer förän middag, och ska även träna idag. Äntligen börjar jag komma på rätt spår igen.



she's back

Hej.
Jag har varit frånvarande i några dagar på grund av massa skumma och roliga anledningar.

Fest, fest och ännu mera fest är en av dom. Sedan har jag mått pissdåligt då jag börjat skriva matdagbok som jag ska lämna in till min psykolog, vilket har resulterat i massa hets oxh kcal intag på nästan 900 om dagen.

Så, jag har inte riktigt vågat skriva här, då jag vet hur äcklig jag är just nu. Sen att jag ännu en gång tror att jag är på smällen gör ju inte saken bättre.

Men nu är jag tillbaka, och från och med imorgon ska kcal intagen ligga på max 500 igen, plus minst 1 h träning om dagen :)

Anledningen till att jag inte börjar nu, är för att jag sitter med en öl i handen och ska till och fixa mig för tokkalas :) Jag ska nämligen på arb.intervju på måndag, OOPA! xD

1.4 kg upp sedan förra fredagen, vilket gör att jag ligger strax under 55, siffran jag startade på för två månader sedan, inte roligt. Men jag sna nå 50 innan den första juni, och jag peppar gärnet!!

Har saknat er, och ska läsa ikapp mig på era bloggar imorgon, lite som bakismat för mig.

PUSS på er, och hoppas det går bra för er! <3

RSS 2.0