Jag. Orkar. Inte

Dom bråkar. Min pojkvän och hans mamma.
Vi kommer tydligen inte klara oss när vi flyttar.
Tror det beror på mig som hon inte tror det.
Det är inte så många som tror att jag klarar av att leva ett vuxet liv.
Kul.

Jag längtar efter mamma och pappa. Imorgon träffar jag dom <3

"Why aren't you skinny then?"


En snuskigt svullen Elsa.


Ehum...


Gillar att man kan ana att det finns några revben där bakom allt snusk


Haha


Bara jag som har massa döskinn och fett på magen? Ser ni?! Suuuck

..

En kopp kaffe senare...


Jag är helt död. Mår illa och har huvudvärk.

Talk the talk and walk the walk

Idag är ingen bra dag. Inte än så länge i alla fall. Jag börjar bli sjuk, och det kände jag av redan igår och i förrgår, men idag, ja då djävlar är det fan värst. Huvudet är tungt, näsan täppt och halsen gör ont. Jag orkar inte va sjuk, jag hinner inte va sjuk. Djävla skit också!!

Och inte nog med det. Så har jag en sur pojkvän som fan inte ens kan säga varför han är sur. Jag kan ju anta, men om det är det, ja då är det djävligt barnsligt att va sur.
Hans kompis ringde igår, kl 12 på natten och min pojkvän bara flyger ur sängen och går ner och röker. Jag då? Jag bara ligger kvar och fattar ingenting.
För det första: Om man ska ringa någon efter 10 på kvällen, ja då sms:ar man först!
För det andra: Va det så svårt att fråga om jag ville ner och röka?
För det tredje: Man måste inte svara varje gång! Var det viktigt hade han kunnat ringa igen eller smsa.
För det fjärde: Det var inget viktigt, så det hade kunnat vänta tills idag.
Är det konstigt att jag blir grinig? Är det det? Eller överreagerar jag bara?!


Edit: Nu är vi i alla fall sams, mitt hjärta och jag <3

Fan för denna djävla skitdag. Kastar mer än gärna bort idag, i papperskorgen, går och lägger mig och sover tills imorgon. Alternativt tills på fredag.

Jaja, det sköna är att jag inte behöver äta på ett par timmar, och pojkvännen ska iväg ikväll, så då kanske jag slipper äta då också. Säga att jag redan ätit så ska det nog gå bra =)

Tisdag

Idag var en bra dag. Eller, ja det är en bra dag. Känns som om jag lever lite i dåtid.. Undra varför.


Glömde skriva upp vad jag åt igår. Haha. Några pommes från McDonalds och nudelwook till middag. det blir ca 300 kcal sammanlagt (svårt att veta med pommesen, men typ 300, lite mindre kanske)

Så, igår landade jag på 418 kcal.





Nu sitter jag och käkar en varma koppen ála 100 kcal.


Hjälplös

Jag slog i fingret nå förbannat när jag skulle ta av mig jackan nyss, och hela skiten bara la av. Kunde inte röra fingret alls, för jag var så snuskigt kall också.
Ingenting brutet och ingen spricka, vilket jag visste på en gång för då hade jag svimmat på plats fan. Men Melker drog med mig till hans mamma som satt i köket, och hon pressade och böjde fingret och det gjorde så djävla ont. Först när hon sa att ingenting var brutet (som jag redan visste) började jag gråta. Jag kände mig så hjälplös. Så djävla patetisk som sitter och gnäller över ett ont finger. HATAR ATT BE OM HJÄLP!!! Nu kan jag inte sluta gråta, för jag känner mig som världens mest patetiska människa.

Hittills

1 varmakoppen - grönsakssoppa = 100 kcal
2 koppar kaffe = 4 kcal
1/4 dl apelsinjuice = 8 kcal

= 112 kcal



Mind over matter and I won't get fatter

Lvet är rätt knasigt ibland, eller hur?
Jag vet inte riktigt, jag kan inte sätta fingret på det, men någonting är så otroligt lustigt med livet som vi lever. Som alla lever. Vi strävar efter perfektion, vare sig det finns inom oss, eller inte. Vad det handlar om är olika, denna såkallade perfektionen. Massa pengar, fina hus, barn, bilar, träning, kroppen, utseendet, sex, iq... För visst är det så? Att vi vill nå perfektion?
Visst säger väl vissa att nej nej, jag är nöjd med ett någolunda bra jobb där jag är en 16000-efter skatt anställd, med två barn, "vi hade ett litet bröllop" och en gammal bil. Ja, är inte det perfektion för dig då? Om det är det du är nöjd med? Perfektion handlar ju faktiskt i grund och botten om tillfredsställelse, att vara nöjd med det man har. För då är det perfekt. Men jaja, allting är relativt.

Perfektion för mig. När jag är tillfredsställd. När jag är nöjd med livet.
Då är jag smal. Sådär vackert smal så man kan skymta mina revben genom tröjan. När nyckelbenen syns 99% av tiden. När låren inte nuddar varandra. När människor säger till mig att jag är smal, för smal.

Sedan är det självklart massa mer som tillkommer. Hus, gift, ungar.. Jadajadajada allt sånt där svensson-tjaffs. Självklart. Jag strävar efter det perfekta mellan-mjölks-livet egentligen. Med lite mera knotor och ben än vissa andra.

Borde det inte få vara en självklarthet för mig? Precis som det är för dom som sparat pengar i 10 år för att köpa sin drömlägenhet? Borde inte jag få slita på mitt sätt, för att få min drömkropp? Jag tycker det. Men, allting är relativt.



!!!!!!!!!!!!!

Hej! Jag är världens kassaste människa och kan lika gärna gå och dö. Hejdå!

* Du kan inte välja när och hur du ska dö. Men du kan välja hur du ska leva

Jag tog bilder. Jag laddade upp dom på datorn. Jag klippte ut bakgrunden. Jag slängde dom. Det tog emot för mycket. Det gjorde för ont att se. Se den där skiten som ingen ändå vill se. Att se allting som står för vem jag är. Eller, egentligen för den jag inte är. För jag är inte sådär egentligen. Jag har aldrig velat vara den där som ingen någonsin säger till "Vad smal du är". Jag är helt enkelt för tjock för att kunna synas på bild just nu. Tyvärr. Eller, grattis kanske man ska säga.


I övrigt mår jag inte speciellt bra idag. Hade tänkt att plugga, men min dator har några skruvar löst (inte bokstavligt dock) och vill inte öppna programmet. Ja, det sög ju. Ångesten svämmar över och jag skulle verkligen behöva lägga mig ner och sova lite till. Men icke sa nicke, det går ju inte. För nu är jag vaken.


BB

Ja, vad ska man säga? Hihi, jag tror jag kommer gilla årets Big Brother. Förra året la jag inte ens ner engeri på att bry mig om skiten, men i år lockade det lite mer då jag har kommit på att jag inte har nå liv. Haha


Ikväll föder jag mig på BB, POTC, Pepsi max och sex. Känns som en rätt bra kväll.

Frukost: ½ dl jordgubbsyoughurt med lite flingor = 80 kcal
Lunch: 3 koppar kaffe = 6 kcal
Middag: 7 bitar sushi = 270 kcal (Enligt tabellen på restaurangen och jag tror på dom, det är små bitar)
Övrigt: 1 dl coca cola = 40 kcal

Så summa för denna söndag landar på 396 kcal.

Det känns ändå som en rätt bra dag om jag ska va ärlig ;)

Mina nyckelben börjar synas mer och mer, och jag har fått höra att jag är nästan för smal, yeey! Imorgon ska jag försöka ladda upp lite nya bilder, så får väl ni vara med och avgöra ;)

Thinspo Hipbones :D








Söndag

Som ni kanske förstår blev det inte bara lite vin i fredags... Kvällen resulterade i utgång, och ja.... Kräk.
Vet inte riktigt vad som hände. Men man kanske ska äta mer än 200 kcal om man ska ut och festa, speciellt när man precis börjat på ny medicin också. Haha.

Drack dock inte sådär super mycket. Ett glas vin och tre cider, och har feta minnesluckor. Suck suck suck.

Är asdålig på att skriva här, jag vet. Ska bättra mig. Dock blir det dåligt med uppd. om vikten, då jag inte vet vad jag väger för vågen här är som sagt fucked up.


Berätta gärna hur det går för er <3

ekdddd

Jag är rätt fucked up. Jag har liksom kommit på det nu. Väljer att inte äta, även om mat är gott. Dock börjar det bli äckligt nu, med tankte på att jag kopplar maten ihop med ångesten. Idag har jag ätit en macka med två skivor ost.

Jag har slarvat med maten de senaste dagarna, ätit ca 700 kcal om dagen och faktiskt, knappt tänkt på det. Har ändå gått ner 1.7 kg sen i söndags. Förbränner kroppen mer när man har ångest?

Igår va den jobbigaste dagen på hela veckan. Från morgon till kväll var jag omgiven med människor och sådant klarar jag inte av. Jag fick panik, kände mig instängd, ville bara bort. Grät en skvätt hos Melkers syster, ville spy, men gjorde det aldrig. Ville skära mig, men hittade ingenting att skära mig med. Kanske lika bra det.


Det är över en vecka sedan jag skar mig, och jag ser det som en seger. En vecka...

I övrigt känner jag mig tjock och ful, och längtar tills vi flyttar då jag kan äta min egen mat, som jag lagar. Då jag kan väga min mat, och hålla stenkoll och bli smal. På riktigt.

Puss på min fina Themana som, på så kort tid, betyder så otroligt mycket för mig. <3

alla hjärtans dag och sånt

Har börjat med ny medicin nu. Mår inge bra. Hatar nya mediciner. Mår illa, är yr, kroppen är helt matt, ingen energi... Suck. Citalopram heter den i alla fall. Och så ska jag börja på nya terapimöten. Och göra nya utredningar. Det är väl bra antar jag. Dock kan jag inte låta bli att tänka på hur det kommer vara för mig att ta mig dit. Varje vecka... Ååh!


Jaja, vi har blivit med hus i alla fall. Flyttar in om några månader och det ser jag framemot. Stor skog runtomkring med bra promenadspår. Jag kan börja laga egen mat, skaffa matvåg och helt enkelt, det kommer bli awesome!


Glad alla hjärtans dag fina ni! Jag fick en supersöt kudde och en jätte fin bukett med rosor av min själsfrände. Han är världens bästa <3



För övrigt äter jag... bra? Genomsnitt ca 400 kcal om dagen, där ca 100 kcal är mat, resten är godis...

.

Jag vaknade för inte så länge sedan, och är överlycklig. Varje morgon då jag vaknar mår jag illa pga. bristen på mat under natten, men inte idag. Jag känner mig hungrig, men mår inte illa och det är så ovanligt för mig, så jag blir glad. Det är de små sakerna som gör dagarna minnesvärda :P

Igår blev det massa skit... Godis och mackor. landade på ca 600 kcal igår, och mår väl inte så jättebra över det. Idag blir det ändring på det, 400 kcal, here I come!

Jag har inte heller haft någon panikångest sedan i torsdags, vilket också känns himla bra.
Well.. Jag har faktiskt ingenting att skriva om, förutom att jag inte vågar väga mig än...



Superman, så blir man full

Igår va vi ut, Themana och jag. Ja, pluss Stigge, Melker och massa fler folk. Det var kul. Vi drakc massa, pratade massa och tog bilder. En mysig kväll med reaggemusik, cider och cigg. Plus pubben och där hade vi kul.

Mat är någonting jag inte vill tänka på idag, men åt en macka tidigare, fattar dock inte va hon på kafét tänkte, jag vill inte ha 10 kg smör. Men, ja.


vi ska kolla på film och melodifestivalen ikväll.
Jag väger i alla fall 54.1 kg idag, vilket är -0.1 sedan igår. Haha.

Lalalalala

Åh jag orkar verkligen inte svara på era kommentarer! Haha, är så sjukligt seg i huvudet, så jag ska försöka svara imorgon. 

1 pizza slice (IKEA) 220 kcal
Grönsaksröra ca 50 kcal
1/4 nudelpaket ca 45 kcal
nacochips 20 g ca 108
2 msk Tacosås ca 10 kcal
½ glas mjölk ca 35 kcal


Denna dag har alltså resulterar i 468 kcal... Helvetes djävla skit vad jag är kaaaaaaaass!
Jaja... Imorgon är det utgång, det kommer bli awesome tror jag. Börjar peppa till lite nu, efter en stunds "Nej, jag vill inte. Jag kan inte. Har inga kläder..." Ja, ni vet hur det är. Men tror det kommer bli kul.


Jag har alltid varit lite fjantig, och gillar faktiskt Jersey Shore, så hur har jag kunnat missa att Snooki har blivit smal? Jaja, Creed till henne, sjukt vacker nu alltså =)


Edit: Haha vad kass jag är. Såg att jag råkat posta samma inlägg två ggr, och tog bort ena, och då självklart tog jag bort det som jag hade fått kommentarer på (från folk vars bloggar jag inte läser) Så kommer inte kunna svara på dom =( Sry

Bilar och jobb

ÅH JAG BLIR SÅ ARG!
måste avreagera mig och för att inte förstöra den fina stämningen på min väns facebook, så skriver jag här. Vi har just nu en djup diskussion om människor som sladdar och förstör asfalt, riskerar sina och andras liv osv, bara för att få leka med sina bilar. Jag tycker det är sjukt att vissa människor tycker jag och min vän är i princip dumma i huvudet som tycker att det är fel att hålla på såhär. och jag har sett så många olyckor som blivit på grund av dumma människor som inte fattar att det är lätt att skada sig och andra personer, bara för att "leka". Och när jag nu sa att jag inte har körkort, ja då får jag höra att jag inte ska yttra mig. Just för att jag inte har körkort, men inte nog med det, för att jag är KVINNA också! Vissa människor hör faan hemma på solen, där de sakta men säker brinner upp.

Med det sagt, mår jag lite bättre och jag har druckit en kopp kaffe idag. inget mer =)
Melker fick inte jobbet, men det gör inte så mycket, det kommer att lösa sig och jag är så förbannat stolt över honom endå! Det var över 2000 sökande till detta jobb, och Melker blev uttagen som en av de 36 st som blev intervjuade. Stort eller vad?! :D

Idag får vi ny bil. Och jag och Melker firar 5 månader. Lyckliga jag <3

=(

För mycket mat. Middagen landar på ca 400 kcal (massa ris, där kalorierna ligger) och grönsaker.
Känner mig tjock, kanske är för att jag är det, speciellt nu. Haha, fan vad min mage svullar upp sig när jag ätit. Speciellt kolhydrater. Ser gravid ut. hahaha


Fick klagomål om att jag börjat slarva med maten igen... Vad svara man när någon frågar varför? "Jag vet inte, det har visst bara blivit så"

Suck, stånk och stön. Mitt liv, min kropp, min mat.

Såhär ser jag ut idag LOL


pt

Imorgon ska jag iväg och träna en timme med pt. Kommer bli otroligt intressant, och otroligt jobbigt då jag inte tränat på... hm... 5 månader?

Jaja, blev medbjuden, och det suger att jag inte kommer kunna träna mer sen =(

Choklad/flytta

Jag hatar mig själv som inte kan låta bli chokladen.
Igår fick jag ännu en gång ångest och panik, och jag känner att det är dags för medicin igen! Kan jag inte bara få lägga mig och sova tills läkartiden är? Orkar inte ha det såhär. Jag mår dåligt för jag ätit, och jag äter för att jag mår dåligt. Visst så ligger mina dagliga intag på 300-500 kcal, men choklad är inte bra. Hur få kalorier jag än får i mig, är choklad aldrig bra!

Jag har massa underbara planer tills vi flyttar (hur länge det nu dröjer). Jag ska börja med en långfasta, dock inte för att tappa i vikt, även om det är ett stooort plus, utan för att rensa kroppen på alla gifter jag bär på. Sedan ska jag köpa en matvåg, så allt kan vägas och jag ska äta frukost, lunch och middag, varje måltid på max 100 kcal.



Svar

Jag fick en kommentar som jag ville svara på, orkar dock inte skicka mail, och det fanns ingen bloggadress (om du har det, skicka den gärna till mig)

Svar till Arizona:

Tack. Det känns jättekul att höra att att jag hjälper någon att nå sina mål! Fortsätt kämpa fina du, du kommer klara det galant och jag finns alltid här, bakom en datorskärm och stöttar dig då livet känns tufft!



Vågar du?

Idag vann jag över mig själv.
Vi var på födelsedagsfika hos min vän (världens finaste tjej, smal och underbart vacker) och jag drack bara kaffe. Jag åt ingen kladdkaka, inga hallon, ingen grädde, inga kakor och inga muffins. Jag klarade det. Jag vann och det kan bara bli bättre nu. Jag kan bara bli smalare.

Ligger på ett kcal intag på ca 200 idag. två små mackor, ett glas juice och 5 koppar kaffe.

Vågen här hemma är jätteknäpp, visar olika vikt varje gång jag ställer mig på den, med alltså mellanrum på 1 minut. Det skiljer liksom allt mellan +8... Heelt sjukt. Så denne litar jag inte alls på längre, och det suger. Jag kan inte väga mig. Har inget måttband och måste helt enkelt stå ut med att känna mig fet. Jämt. Hela tiden.



hiedkdkd

Ibland räcker verkligen inte energin till.


Jag vill bara gråta. Lägga mig ner och försvinna för en stund.

S U C K !

JAG. HATAR. DENNA. DJÄVLA. BLOGG. OCH. DESS. DJÄVLA. HTML. KODER. 


Efter många om och men, så gav jag upp och gjorde skiten assimpel. ORKA BRY SIG!
men, nu är hela kvällen förstörd.

Snusk booom


Ville inte riktigt visa för mycket mage, har ätit idag. För mycket. Tre mackor och 4 bitar choklad

Men man ser mina revben och min svullomage (blir alltid jätte uppblåst när jag har mens)


Nu ser den dock inte liiiiiiiiiiiiika stor ut.. Eller? :S


Med denna ville jag mest visa mitt äckliga djävla skinn som bara hänger =(

(Tatuering överkluddad, haha)


Och mina förstora byxor. Och mina förstora ben

huuuualigen

1 glas juice: 35 kcal
1 kopp kaffe: 2 kcal

Massa gubbar i köket just nu. Låter för djävligt, men köket blir väl snyggt när det är klart, kan man ju hoppas i alla fall =)

Jag saknar dig

Har precis kollat klart på den svenska filmen "Jag saknar dig"
Ja, vad ska man säga? Jag har aldrig gråtit så mycket till en film förut, och jag kan aldrig ens föreställa mig hur det känns att förlora sin andra halva som hon gör. Den är baserad på en sann händelse och det är en av de mest gripande filmer jag sett.



Filmen får en att tänka.
Och nu kommer jag förmodligen att avslöja en för personlig sak om mig och mitt liv och om det är någon jag känner som läser denna blogg, så kommer denne förmodligen att förstå vem jag är. Men jag bryr mig inte, jag orkar inte bry mig.

Att förlora sin syster som Tina i filmen gör, hoppas jag att jag aldrig kommer behöva gå igenom. Ett liv utan min underbara, älskade syster kan jag inte ens föreställa mig. Att förlora sin bästa vän, som Tina gör i filmen, kan jag däremot föreställa mig.


Så mycket vi gått igenom.
Dina tårar som nästan tränger igenom när jag möter dig på stan och hon har gjort slut, för sjuhundrafemtioelfte gången, är en syn jag aldrig kommer glömma. Eller, när jag träffar dig på kvällen, när han gjort slut med mig, för sjuhundrafemtioelfte gången, och hur du tog mig i din famn och sa att allt kommer att lösa sig, är någonting jag aldrig kommer glömma. Vi som var skapta för varandra, alla fyra. Det skulle vara vi, livet ut. Men så blev det aldrig.

Jag minns den där festen hemma hos dig, då du sitter på ditt rum med henne, flickan du älskade mest av allt. Jag kommer in och vi sitter där, och pratar.  Hon och jag var bästa vänner, vi gjorde allt tillsammans. Bokstavligt talat. Jag tänker fortfarande ibland på hur jag smekte dina otroligt, otroligt speciella armar, och ibland slår det mig att jag fortfarande tror att du lever. Att vi aldrig ses för att jag inte bor kvar i samma stad. Att hon gick vidare för att hon fick nog. Och att jag aldrig ser dina uppdateringar på facebook längre, just för att du, ännu en gång, kanske hamnat i trubbel och skickats iväg.

Ibland kan jag kolla på hennes bilder på facebook, och se dig, i bilderna på eran son.


Alla ärr hon har på kroppen, som är gjorda på grund av hennes ofrivilliga kärlek till dig, alla ärr jag har på kroppen, som har uppkommit under de senaste tre åren som är gjorda på grund av min otroliga saknad efter dig. Din lukt, din värme, ditt leende och din röst. Din underbara röst som jag så många gånger, skulle kunna ge hela min värld bara för att få höra en gång till. För att få höra hur din underbara röst sjunger de där fina sångerna du skrev på behandlingshem efter behandlingshem efter ungdomsvård efter ungdomsvård. Jag saknar dig.


Den värsta dagen i mitt liv.
Efter en otroligt rolig fest, vaknar jag morgonen efter, en lördag (förlåt, jag var tvungen att kolla vilken dag det var) och min sambo har precis åkt till jobbet. Våran vän ligger fortfarande i soffan och sover, han snarkar rätt högt, men jag bryr mig inte. Jag går ut på balkongen och tar en cigg, för att sedan sätta mig vid datorn. Jag slår på skärmen och loggar in på MSN. Ditt namn står på väldigt många av mina kontakter och jag skriver till en nära vän och frågar vad som hänt.
"Han är död"
Får jag som svar och jag kan inte tro det jag läser. Jag skriver med stora bokstäver och tusentals utropstecken och är så arg för en sådan sak ljuger man inte om. Det är inte roligt och skärp dig nu för fan!
Men jo. Han är död.
Jag sms:ar min sambo och berättar. Han är död. *** är död och vad fan ska jag göra? Jag orkar inte. Tänk om jag bara hade stannat kvar i stan, om jag inte flyttat genom halva Sverige, då hade han kanske levt nu. Det är mitt fel. Visst är det mitt fel? Jag hade kunnat rädda hans liv.

Jag sitter ute på balkongen med hörlurar i, Melissa Horn - Kungsholmens hamn på högsta nivå på repeat om, och om och om igen. Cigarett efter cigarett och jag rör mig inte en milimeter. Mamma ringer, och jag berättar vad som hänt.
"Vilken tur att ni inte va så nära då, jag förstår att du är ledsen men det är sånt som händer, livet går vidare gumman"
Inte så nära, ville jag skrika. Vad fan påstår du kärring djävel?

Jag får ett sms. Av samma tjej som "lurat" mig på MSN. Självmord.
Det var för i helvete självmord!
Han råkade inte bli för full och däcka på järnvägen, han gick dit. Självmant. Han valde att stå kvar när tåget kom. Han valde det. Ingen kunde stoppa honom för han hade gått iväg från sina vänner som var med honom den kvällen. Samma kväll som jag var ute och festade och skrattade, var han ute och planerade att ta sitt liv. I samma lilla djävla by, som jag bodde i 4 veckor tidigare. Två djävla minuters gång från min gamla, djävla lägenhet i samma djävla by där han valde att avsluta sitt djävla liv.

"Han tog livet av sig. Det var självmord" och tårarna rann. Allt är lite luddigt nu, minns att soffvännen vaknade och gick ut och frågade varför fan jag satt och rökte så djävla länge. "Han tog livet av sig" och så frågade soffvännen om jag ville följa med och äta på stan. Nej, jag vill inte följa med och äta på stan. Hur skulle jag orka det? Jag kunde knappt tända en djävla cigg utan att bryta ihop.

Sen. Mot alla odds, fick jag mod till mig och ringde henne. Hon som var ofrivilligt förälskad i dig. Hon som hade burit på din son i nio månader och nu, helt utan förvarning, blev en ensamstående mor utan fast inkomst. Det hugg till i hjärtat när jag hörde hennes röst. Den där söta, fina, ljuva stämman som så många gånger, tröstat mig, viskat i mitt öra att allting löser sig. Vad skulle jag göra nu? Vad skulle jag säga? Kommer allt att lösa sig?

Det är över tre år sedan och jag saknar dig än. Mer och mer för varje dag och jag vill så gärna åka upp, se din grav för första gången och släppa allt. Men jag kan inte. Så många gånger jag varit där uppe och aldrig, aldrig någonsin, vågat ta steget ut, hoppa, släppa allt och för första gången, hälsa på din grav och säga hejdå. Aldrig.

Dock ser jag dig ibland, oftast när jag är där uppe. Jag ser dig då jag sitter på bussen till pappas gamla jobb, du bodde ju därikring. Eller utanför fiket där vi alltid satt i timmtal och snackade. Ibland kan jag även se dig här och mitt hjärta gör ett lyckoslag för att du är här. I min stad, du kom för att träffa mig. Men du är borta. För långt borta för att hinna komma hit och hälsa på, innan det är min tur att försvinna. Flera ljusår kommer det att ta för dig att komma från himlen ner hit, men jag kan vänta. Jag tänker vänta, för en vacker dag. Ska jag få känna dina otroligt, underbara och ovanliga armar omkring mig en gång till. En dag, min underbara, älskade, bästa vän.

Bitterness

Tack vare Themana och Melker så mådde jag bättre efter ett tag.
Dock hann jag skära mig, men sånt som händer.
Ikväll ska vi till Melkers syster och äta. Ajdå.



That star is dead. Just like your dreams

Grekisk sallad + lite bröd = ca 300 kcal
Ett glas rosévin = ingen djävla aning


+
Väl Godkänt i slutbetyg på HP-kursen
Lite mat idag
Glee
Jag har haft tid att sitta ner och rita
Har fått min mens
-
Upp tidigt för skola
Praktik ångest
Ändå för mycket mat
Mensverk
Mår illa
Vill bara gråta
Vill bara... Dö.

Well. Detta betyder alltså att min dag suger. Jag mår så förbannat djävla dåligt att jag inte ens kan dölja det för min mamma när jag pratar med henne i telefonen. Jag låtsas som ingenting, nämner ingenting om hur jag mår och ändå, frågar hon 3 gånger hur jag mår. För att sedan ringa upp en gång till och fråga om jag verkligen mår bra. Jag orkar inte. Jag vill inte. Jag vet inte vad som är fel.






Sweet

Frukost:
2 klunkar apelsin juice - ca 10 kcal
1 dl lätt youghurt - 35 kcal
2 msk flingor - 39 kcal
Summa: 84 kcal

Utöver frukosten har jag startat en tvättmaskin, läst tidningen (Det finns en liten artikel om mig i den, hihi) och städat. Melker är på arbetsintervju, håll tummarna för honom fina ni! <3

Annars mår jag väl rätt bra.

Grattis till fina Themana över det stora steget att berätta för Stigge.
(Jag försökte sms:a dig, men det gick inte. Min mobil mår inte riktigt bra tror jag)


Time for a change

Jag vill ha nya lurar...

Källa

Jag älskar dom. Har kollat på dom X antal ggr och vill bara haaaa dom!

Jag hatar mina fula svart inear lurar från TM. Dom är små och fula. Även om ljudet är djävligt grymt för att kosta 99 spänn, så hatar jag dom. Jag vill ha stora, rosa och underbara lurar. Funderar även på ett par andra än de på bilden.... Men dom är lite dyrare och vet fan inte om karln skulle gå med på det, haha


Källa


åh så vackra...


Utöver nya lurar så står jag inför en djävligt stor förändring.
Jag ska ändra min livsstil helt och hållet. Jag har inte råd att köpa gymkort just nu, men jag har råd att träna hemma och ta promenader varje dag, right?

Från och med nu; ska min maxgräns på kalorier ligga på 400 om dagen, och minst 1 h promenad om dagen.


Onsdag (idag):
Mat:
Middag - stuvade makaroner och sojakorv - 146 (100g) + 90
Övrigt - Godis - 100 kcal (redan ätit, inte så djävla mkt att göra åt då)
Summa: 336 kcal
Sweet.

Jag är så snuskigt peppad till att bli smal och perfekt, och kommer göra allt i min makt för att nå dit! Slitsamt idag, belöning imorgon. Right?

Jag ska väg 44 kg den 1 juni 2012.

Jag är också snuskigt sugen på att kanske... typ... spy? Japp. Hej och välkommen tillbaka bulimin. Det var några år sedan, haha. Då tappade jag i alla fall mycket vikt, snabbt. Hell yeah!


Så det så

Jag har bestämt mig.
Jag är inte gravid.
Jag ska bli smal.
I sommar ska alla bikinis som jag provar va för stora så jag måste sy in dom själv.
Punkt slut.



RSS 2.0