Igår...

Igår fick jag gråta... Regält!
Jag betedde mig som en bitch mot min pojkvän, och vi bråkade rätt länge. För att sedan hamna ute och röka. Han råkade slänga ur sig en himla dum kommentar som va droppen som fick bägarn att rinna över, så jag sprang in, och grät. och grät. och grät... Efter två omgångar sex (haha, ursäkt för informationen) så fortsatte jag gråta, tills jag somnade.

Idag mår jag mycket mycket bättre, trotts lite sömn och massa mardrömmar. Ingen mat en heller, ingen mat sen sju igår. SKÖNT!

Pizza

De senaste dagarna har varit helt okej, matmässigt. Har legat på ca 500 kcal trots godis osv... Förutom idag. Fick massa finchoklad hos pojkvännens kusin och pizza till middag. Fick en halv pizza på min tallrik, och åt upp nästan allt pga. påtryckningar från karln. Suck. Höll på att börja gråta och nu mår jag så djävla illa. Kan ju säga hejdå till min nyårsklänning som jag säkert inte kommer kunna få på mig imorgon. Helvete!

Annars mår jag väl rätt bra, har varit sjukt stressad de senaste dagarna, massa i skolan osv. Sen har jag fortfarande en förbannelse i mitt knä, så kan typ inte gå utan att få tårar i ögonen, säkert äckel minisken som börjar spöka igen... Har ställt in mig på att börja det nya året med läkarbesök för både knä och någon sorts allergi/förkylning. Life sucks.

Huvudverk har jag haft också, till förbannelse alltså! Minsta lilla rörelse jag gör så gör det så ont att jag trott jag ska svimma. ÄLSKAR MIN KROPP, NOT!


Känns som om jag bara blir fetare och fetare för varje dag som går, och bara tanken på det får mina ögon att tåras. Jävligt mycke tårar nu märker jag! Haha, undra vad som har varit bra för mig den senaste tiden? "/



Massa massa saker och skit.

Hej mina fina!

Jag vet att det är sjukt dåligt med uppdateringen från min sida dessa dagar, och det kommer bli bättre så fort nyår är över, jag lovar er! <3

Har så sjukt mycket nu bara, med massa i skolan, jul, nyår osv osv. Idag åkte vi i alla fall till min fina familj och åt middag, suck. Tacos, åt dock rätt bra, vilket resulterade i 450 kcal till middag, och ca 400 kcal till lunch. Inte så sjukt bra kanske, men Vi har gått runt lite och sådär, så landar väl på ca 600+ idag. Känns lite olustigt, så imorgon blir det nya tag! Kan man skylla på att det är mellandagarna?

Får i alla fall på mig min jeanskjol som inte passat på över två år, så jag är rätt så nöjd, vågar dock inte väga mig idag, så gör det imorgon istället.


JAG LOVAR ATT SVARA PÅ ERA KOMMENTARER IMORGON!

Tror också att jag kanske är pälsdjursallergiker, då hostan och halsen är som värst då jag är här hemma (två katter och en hund) och när jag är hos mamma och pappa (två katter) hoppas verkligen inte det, då djur är så jävla underbara och jag ska ha (läs: vill ha) ett helt jävla zoo med allt från råttor till ormar till ödlor till fåglar till fiskar till katter till hundar till... Ja, you get the point ;) när vi flyttar.

Tror också att min miniskskada (stavning?) börjar spöka i knät igen, har så jävla ont och är helt svullen. Hoppas det blir bättre, annars får jag lägga mig under kniven och jag är sjukt rädd för operationer... Gaah! Håll tummarna för mig att knät är bra imorgon då jag vaknar, för blir det större nu, blir det akuten på en gång, suck. Har inte rååååååd!


Craaaaazy

Blev visst en utgång igår ändå, lite stormigare än planerat. Vi söp till regäääält! Haha, gick tillochmed i strumplästen hem från krogen, då mår man nog inte riktigt hundra...

Men kul va det i alla fall, tänkte inte alls på kalorierna och har endast gått upp 1 hg efter gårdagens bravader och dagens mat. Skönt!

Dock vaknade vi halv fyra i eftermiddags, haha, inte speciellt lyckat kanske... Och, imorgon åker vi till mina föräldrar över dagen. Nu sitter jag och gör pärldjur, ville bara uppdatera er om mitt liv och berätta att jag lever... Äter ni julrester än? Kram på er! <3


urk

Äkcel Elsa!
Åt två mackor med smör på, tre små brysselkål och lite grönsaksgratäng = ca 300 kcal, plus dricka så 360 kcal.

JÄVLA ÄCKEL!
Mår illa, är snurrig och orkar ingenting. Vi ska inte ut och dricka öl ikväll, jag mår för dåligt för det. Har inte riktigt sagt till min pojkvän varför jag inte vill ut, men det är för att folk skrämmer mig. Jag är rädd. Var sjuuuukt jobbigt att sitta vid matbordet med hela familjen. Vågar typ inte öppna käften för att säga någonting, med risk att någon säger någonting till mig också. Så jobbigt. Vill bara gräva ner mig och dö. God jul

I'm Back!

Nu är julen över, jag är inte längre barnvakt och min älskling är hemma igen. Så, nu är vi tillbaka till vanligt liv igen, typ.

Igår gick det bra med maten. 509 kcal, allt som allt. Men, det va bara maten. Drack en öl och två groggar ockå, så ligger lite väl högt. Men, fick fira, så ölen och spriten bryr jag mig inte så mycket om...

Trots att jag ätit "bra" de senaste dagarna (måste äta när ungarna äter, för annars äter inte dom) så har jag legat på ett kcalintag på ca 600 varje dag, och lyckades tappa de där sista kilot till igår, så, igår vägde jag prick 50 kg.

Jag klarade mitt mål med andra ord, så jag är sjukt nöjd! 

Idag, kan jag vara ännu gladare, för idag väger jag 49.8 kg, ÄNTLIGEN HAR JAG NÅTT FYRAN!! SÅ DJÄVLA UNDERBART!!!


Längd: 158 cm
Vikt: 49.8 kg
BMI: 19.9



Idag blir det massa plugg, och ikväll ska vi ta en öl med några vänner på stan. Har lite ångest över det, eftersom jag drack igår... Men, får bara äta mindre idag helt enkelt.



Nu vill jag höra, hur har eran julhelg varit?!






uppe med tuppen

Barnen väckte mig kvart över sju.
Är sjukt trött och orkar inte skriva någonting mer.
Kram på er och lycka till idag =)

Once again....

Sov rätt gött i natt, kan va för kukelanan (stavningen?) som jag tar mot min host.

Har fått massa pysselgrejer av min svärmor, som jag tänkte ta med mig till hennes dotter (pojkvännens syster) för jag ska vara barnvakt åt hennes små tills på fredag, så då kan vi pyssla och göra roliga saker =)

Har inte ätit någonting sen kl 7 igår kväll, 19 timmar alltså, känns bra, och det har även gett resultat. Vågen visade prick 51 kg, alltså -0.7 från igår. 1 kg kvar att tappa tills julafton.

BMI: 20.4
Har också ca 24% kroppsfett. det är äckligt

Nu ska jag springa ut och ta en cigg, ett glas juice (40 kcal) och sedan packa.
Hur hgår det för er? <3



We're looking for something dumb to do

Middag: Pasta med sås och sallad och mjölk=155 kcal.


155+81=236
- en till promenad med hunden, 100 kcal.

236-100=+136. Suck =/

Jaja, kanske hinner med en liten promenix ikväll? Annars tar jag en lång promenad imorgon... Känner mig sjukt sliten.


Nu måste jag va lite fjantig också, men jag vet att min karl kommer läsa, och vill bara säga till dig älskling, att jag saknar dig redan och kommer nog glömma bort att andas inatt och dö, för jag brukar lyssna på dina andetag när jag ska sova och det är så underbart. Jag älskar dig <3


MINUS! :D

Jahapp... jag som skulle plugga. Men istället blev det att rita. Suck vad kass jag är!

Babys mamma tyckte jag skulle köpa en ram till bilden (ska ge den till babys moster i julklapp) så de får väl bli nå sånt också. Suck. Suck suck suck... Allt är suck idag, även om jag mår bra.

Allt känns blä och jag vill bara.... Hm... va med min man!

MEN!!!! Jag vägde mig precis och guess what?! Jag har gått ner 1.3 kg... På en vecka. det är rätt bra, eller? :S

Så,

Längd: 158 cm
Vikt: 51.7 kg
BMI: 20.7

Satan i gatan vad skönt det känns! Wihoo!!! :D

Såhär ser jag ut nu, 51.7 kg...


Och såhär såg jag ut den 7 december
tror jag vägde typ 54 eller nå där.



Hm.... Jag ser ingen skillnad :/

lalalalal

1 chailatte: +289 kcal.
En promenad med vovven: -208.
Summa: +81 kcal.


Sen blir det pasta och sås till middag, ca 120 kcal.

ändå en helt okej dag, men tänk om jag inte tagit den där jävla latten? Urk. Har btw varit på skolan idag, och jag ska läsa 700p. på 7-8 månader... Med andra ord måste jag alltså plugga som en took!

Underbara dag!

Sov till halv två, hade bara en mardröm, och det är sååååå skönt!

Är även friskare idag, och har därför kunnat fokusera bättre på maten!

En chailatte=289 kcal,
En sallad + lite bröd=250 kcal.

Summa: 539 kcal.

Motion: Spatserat runt på shoppingcentret= -400 kcal.

Summa: 139 kcal.



Åh, underbara dag! =)

Är dock fortfarande lite sjuk, men tror det kommer va helt bra till imorgon. Ikväll har jag gjort pärldjur (är världens pillmaja) och snart ska jag och min karl bada och sedan kika på film (angelas ashes). Han åker bort imorgon för att jobba och kommer inte hem förän på fredag kväll, suck =( Kommer sakna ihjäl mig, men kommer också kunna fokusera med 1000% att gå ner i vikt, så kanske jag kommer va lite smalare och finare då han kommer hem igen.


Några veckor gammal bild på mig, ska försöka ta ny/nya imorgon och också försöka våga lägga upp dom.


Olle, vars har du tagit vägen? =(

Måste tipsa er...

En söt och rar läsare har precis startat en blogg, kolla in den vettja! Hon har även en ruggit snygg design, om jag får säga det själv ;)

Stilnoct


För övrigt så moffade jag i mig en jävla burgare nu ikväll, känns inte sådär super bra kanske... Hoppas verkligen att jag blir frisk snart så jag kan börja att inte äta igen, hehe. Känner dock ingen smak på maten, eller någonting annat för den delen, så fattar inte varför jag äter. Har haft lite av en hetsdag idag, känns inte kul alls =/

KRAM PÅ ER ALLA, OCH LYCKA TILL!<3


fortfarande sjuk

Är inne i någon sorts dimma just nu.
Kan bero på att jag är sjukare än igår, mår riktigt riktigt kasst.

Har ätit 4 mackor idag alá 50 kcal styck, alltså två hundra sammanlagt. Äter godis också, men inte mycket... Vet att det är sjukt dumt =(

Hoppas på att jag är friskare imorgon så jag kan satsa stenhårt på att inte äta.. Haha!

Kör lite thinspo för att inte helt ödelägga denna blogg nu när jag är sjuk :P









Hur går det för er? <3

Sjuk, mat och kommentar

Idag är jag som sagt sjuk, och har inte heller haft ork att tänka och bry mig om någonting. Så idag har jag ätit en risifrutti, två bullar, tre bitar choklad och två mackor. Kanske inte är speciellt mycket, men för mig är det de.

Men, måste bli frisk, så mat är det sista jag tänker på idag. typ.
Hoppas eran dag har varit bättre än min. =)

Fick btw en fin kommentar av "L" och ville bara tacka så mycket för de fina orden =) Fick dock ingen länk till din blogg, om du har någon blogg? :P I så fall vore det skoj om du kunde skicka den.


Sjuk och trööööött

Jag är förkyld... Inte bra att ha fläkten på samtidigt som två fönster är öppna när man sover.
Suck. Har ont i hela kroppen och kan typ inte andas...

Mår i alla fall bättre idag än igår, fick ventilera mig lite till er, och till min pojkvän. Han läste inlägget och blev rosenrasande över att jag inte berättade någonting för honom, och det slutade med att jag grät, och grät och grät. Och det var så sjukt skönt.

God morgon... haha

Hatade min design, så svart och... svår att läsa....
Nu är det vitt och... Jag vet inte...
Lättare att läsa i alla fall kanske, eller va det bara jag?

Älskade Kate <3<3

Die

Min skräp dag har varit... skräp.
Vi åkte ner på stan för att ta en öl med min bästa fru, och en blev självklart två. För att sluta med mat på McDonalds (tog bara en sallad - kyckling)...

På pubben öppnade jag mitt hjärta och lät allt äckel rinna ut. Berättade för henne att jag är ana... att jag är en av alla er, fina, underbara anor! Åh vad mitt hjärta fylls av glädje när jag tänker på er, hur ni finns för mig och hjälper mig i min strävan att bli perfekt.

Jag älskar, verkligen älskar min livsstil, och jag kommer gå genom eld och vatten för att få leva som jag lever nu. Vilket kanske är fel, vad vet jag? Jag är fel. och fet.

En vän till mig, vi kom väldigt nära varandra i somras, har kommit ut med att hon har ÄS. Min första tanke va;
JÄVLA IDIOT! TRODDE VI SA ALLT TILL VARANDRA?!
och min andra tanke va;
45 KG? ÅH, JAG VILL VA SOM DU!


Mitt hjärta brister. Allt äckel tar över min kropp och... Jag är mållös. För första gången på, länge... Har jag seriöst funderat på att skära mig. riktigt. djupt. allt äckel måste bort. Jag vill spy och kräkas tills blodet kommer och tänderna lossnar. Jag.... Jag orkar inte.

Minns inte sist jag mådde såhär dåligt. Är det för att min vän är sjuk? För att jag ätit och ser ut som en flodko? För att jag är... Ingenting?

Tack bara tacka min pojkvän för att han sagt att han gör slut om jag tar överdos... Annars vet jag inte om jag hade kunnat stå emot.




Förlåt för världens jävla äckel-inlägg, men vet inte riktigt vars jag ska ta vägen, och söker nog empati från er. Förlåt!

Oy vey

chailatte på stan, och en yttepytte portion med pasta. Landar på va 400 kcal. Helt okej för att va skräpdag, plus de 400 från i natt... 800 kca - 570 promenad...
SUMMA: +230... Mjaaaa... Inte så nöjd.

Hur har er dag varit?

Jag har shoppat julklappar til min älskade, tror han kommer bli asnöjd...
Men, en fråga till er, vad kan man köpa till sin bästa tjejkompis? Max 100 kr...


skräp

Har visst en skräpdag idag, vi åkte nyss till mackedonken och käkade. Visst, jag åt utan kött och jada jada jada. men det är ca 450 kcal i det jag åt ändå...
Så, idag (torsdag) ska jag ha lite av en skräpdag och försöka att inte tänka för mycket på vad jag äter. Haha, good luck...


Förlåt Olle, next time <3




Btw, skum fråga. Men, någon som vet vad en satts sperma är i kcal? Jag har fått för mig 25, men vet fan inte... Mer? Mindre?

From the bottom of my heart

Här sitter jag,

en tjej med 6 piercingar i kroppen,
3 hål och en töjning i öronen,
6 tatueringar,
53.5 kg tung,
158 cm kort,
Vegetarian,
Sambo,
Studerande,
Ana?


Jag kommer på mig själv ibland att tänka; Nej, detta kan jag inte ha på mig, jag ser för söt ut. Jag tänker inte ens på alla piercingar som syns, sånt som brukar kunna tuffa upp en brud. Nej nej, jag ser bara allting som är som jag inte vill.

Jag lever väl egentligen ett rätt så smärtfritt liv, om jag får säga det själv. Den kommentaren kommer dock innifrån båset, också kallat för "min rosa lilla bubbla med fluffsoffa".

Jag är en godhjärtad tjej som inte tar skit, som inte ger en andra chans, förutom till dom som skadar mig.

Jag är lite egoistisk också... Jag älskar mig själv, fast inte lika mycket som jag hatar min kropp... och min hjärna... Och... Nej, jag älskar nog inte mig själv.
Går på medicin också, "mot humöret" som det så fint står på förpackningen. Haha, humöret? mitt humör är det inget fel på, det är mig det är fel på. Skriv ut lite sömnisar, smärtstillande och bantningspiller så kommer jag va perfekt sen. Right? Allt sitter ju i kroppen, inte i självkänslan.

Jag kommer på mig själv med att kolla snett på tjocka människor, ofta även äcklas av dom. Speciellt när dom går med en hamburgare och cola, mitt på stan, i sina byxor som hela min familj skulle kunna ha som lyxvilla pga. storleken. Gaaah, vad jag är ytlig. Ytlig och ärlig. Men vem är inte ytlig? Aldrig skulle du gå fram till den fulaste killen på krogen, bara för att han kanske är jätte snäll... No no.

Well, here it goes! Jag tvingar ingen annan att göra som jag, det är deras eget val, även om jag vet att dom skulle må som bäst om dom va smal. Men, jag umgås inte med fula människor, inte tjocka heller egentligen.. Det är bara jag som är fet.


Så... Jag blottar min själ och säger att jag har någon sorts ÄS, anorexia kanske? Men jag är inte tillräckligt smal för att vara en riktig ana. Jag är det bara på låtsas. But I like it.



Hahah, okej... Snacka om att jag går emot mig själv ibland. Hehe.

Och nu kurrar min mage så folket i Kina kan höra, älskar det :D

kcal

Frukost:
1 bit kaka= 50 kcal
en kopp kaffe=4 kcal
Ett glas bubbel= 50 kcal
Summa: 104 kcal

Lunch:
en kopp kaffe=4 kcal
En chailatte= 289 kcal
Summa: 293 kcal

Middag:
två pannkakor m. sylt= 70+70
Summa: 140 kcal

104+293+140= 547 kcal



Har i alla fall förbränd 540 kcal genom promenad idag... Känns skönt.

Så, summa summarum... +7 kcal.
Okej, inte så farligt med andra ord.


Har räknat ut att när jag slappar en hel dag, alltså utan att ta mig från sängen typ förbränner just min kropp 1145 kcal på 16 timmar.
Det är nice. Och så bränner min kropp 657 kcal under 8 timmars sömn.
Fan, minns inte vad hemsidan hette som jag räknade ut det på, men ska försöka fixa det, så kan ni också få ta del av det.

Jag har ju börjat försöka tänka lite så;
"Jag bränner faktiskt över 1800 kcal bara genom att sova och slöa"
Det funkar, ibland i alla fall.

Hur går det för er? Några framsteg? Bakslag? <3

mat och mat och mat

Hade skrivit ett jättelångt inlägg, som jag råkade ta bort. FAN vad jag är klantig!
Gaah. Men, summa summarum, så landar jag idag på 800 kcal, prick.
Mackor och pepparkaka och lussekatter är fan inte bra.

Imorgon ska jag landa på max 500, gärna 300-400. Och ta en promenad.
Kom precis på att jag har möte på min nya skola imorgon också. ORKA!

Kör lite Before and After-bilder. Fan vad jag längtar till man ser lika stor skillnad på mig.



ÄLSKAR DENNA!






God natt söta ni <3
Hoppas eran dag har varit bättre än min <3

Mat i magen och ångest i kroppen

Nu har jag ätit. Tog en ytterst liten portion och räknade ut på ett ungefär att det jag åt (med sallad och ett glas cola) så låg middagen på ca 200 kcal. Plus knäckemackan, som jag räknade ut låg på ca 98 kcal. Plus fem lakritsnappar och en chokladbit så dagliga intaget idag ligger på ca 402 kcal. Skönt! Inge mer skit idag.


Så typiskt att när jag väl mår bra, så ska min pojkvän gräva ner sig. Han klagar jämt på mig att jag försvinner när vi pratar om viktiga saker, men han blir arg när vi pratar om viktiga saker, vad är skillnaden? Han säger jämt att jag ska lyssna på honom när han peppar mig, men han lyssnar inte då jag peppar honom! Dubbelmoral, för oss båda. Gaah!



Men visst, vi kan bo kvar här tills vi är 50 år och uppfostra våra barn i rummet vi bor i. AWESOME!


Kalorier kalorier kalorier

Det blir wook till middag. FAN! Det är ju gott.
Nudlar och grönsaker och kokosmjölk... Suck. Jaja, glad att jag inte ätit så mycket idag. Fyra lakritsnappar och som sagt knäckemackan.

Så, jag tippar på ca 400 kcal ikväll när jag går och lägger mig. Blir det lite mer gör det ju egentligen inte någonting då jag ska ligga på typ 1200 kcal om dagen för att gå ner i vikt... Men allt över 500 känns så jävla äckligt!

Någon mer än jag som känner liknande?

Macka

En liten knäckemacka med lite smör och två skivor ost. Hur många kalorier är det i det?

Det är i alla fall de som jag ätit idag. Måste väl äta middag också antar jag... Hoppas det blir nå äckligt, för då äter jag inte mycket alls. Haha
En liten thinspo <3



Vilka?

Jag undrar vilka alla ni är som läser min blogg.
Det är typ bara en åttondel som kommenterar.
Vilka är ni?

Haha

Har sovit asdåligt i natt, tror det var medicinen som spökade i natt. Massa mardrömmar som vanligt också.

Frukosten har blivit två dl tranbärsjuice=80 kcal. Håller på att få UVi så då är tranbärsjuice bra. Tycker dock inte att det är sådär sjukt gott. Men, det funkar.

Har ingenting vettigt att skriva om, blir en sjukt lugn dag idag, men jag mår lite bättre än igår i alla fall. Svider dock sjukt mycket på min arm, haha. Men det var skönt att skära sig, det tänker jag inte ändra på. Jag var duktig och skar inte så djupt i alla fall.


Cigg

Har precis kollat klart på "Girl, interrupted"
Har velat se den sjuuuukt länge, och idag fick jag tummen ur arslet och såg den, tacka vare fina Olle.
Har sett bitar ur den förut, när jag va ung och inte fattade budskapet. Men nu, OMG! Tror jag hittat min nya favoritfilm. Första gången jag gillade Angelina också, hon va grym i denna film. Plus att min underbara Jared Leto va med också.

Nu ska jag ta en cigg och sedan sova. Har hamnat i nå apatisk-liknande tillstånd ikväll. Är helt veck. Fattar ingenting, känner ingenting. Allt jag vill är att skära mig mer och mer och mer...



Yey på en sak i alla fall. 300 kcal idag, på hela dagen. Känns sjukt bra! Kanske mindre imorgon? Gaah, tror inte det. Har stått emot chokladen här hemma ikväll, kommer nog inte kunna imorgon. En chokladbit till frukost och en till lunch kanske... Vi får se, om jag nu vaknar imorgon och mår bättre än nu, annars kommer jag nog sova bort hela dagen.



Hej svejs

Funnylife.not

Jag får tydligen min pojkvän att må dåligt, hela tiden.
Han väljer att inte ta upp saker med mig för det blir visst bråk varje gång, och då mår han hellre dåligt. Kul att höra. Askul att höra!

Anorektiker är jag visst också. Yeah right. Vart då?!
Jag är en underbar person när jag inte håller på med mina anorexifasoner. Kul. Jättekul att höra!

För jag mår ju inte dåligt så det räcker, nej nej. Nu är jag en anorektiker som får min pojkvän att må dåligt också. Tumme upp för denna helvetes jävla fittdag! Woho!

JÄVLA ÄCKEL MAT OCH JÄVLA ÄCKEL KÄNSLOR OCH JÄVLA ÄCKEL KROPP OCH JÄVLA ÄCKEL JAG SOM FÖRSTÖR ALLTING, JÄÄMT OCH JÄVLA STÄNDIGT!

Edit: Nu har jag skurit mig och tagit 100 mg extra medicin också. Whoop whoop!

To fat

Den 4 oktober vägde jag 60 kg. Idag, 2 månader och 1 vecka senare, ligger jag på 53.5 kg.
Den 4 oktober tippade jag på att tappa 10 kg till jul. Idag, 2 månader och 1 vecka senare, har jag 53.5 kg kvar till mitt mål.

Jag tror inte att jag kommer klara det. Eller, jag vet att jag inte kommer klara det. Kanske till nyår...


...

Razors pain you,
Rivers are damp,
Acid stains you,
Drugs cause cramps.

Guns aren't lawful,
Nooses give,
Gas smells awful,
You might as well live.




Lånade detta från fina Olle, hoppas det är okej <3

Alla runtomkring mig dör... Men jag då?

När jag var 17 år dog en bekant till mig. Han hade blandat alkohol och piller och somnat i snön för att aldrig mer vakna. Dock var det inte meningen för honom att dö.

Maj innan jag fyllde 18 gick min barndomsvän bort. Hon föddes med hjärtproblem och opererades flera gånger som liten. En kväll gick hon och la sig, lika så hennes hjärta. Hon dog en stilla död, i sömnen.

När jag precis fyllt 19 tog min bästa vän livet av sig. Han hoppade framför ett tåg. Han hade länge haft alkohol och drog problem. Han hade också en son...

Ganska precis ett år senare gick en anna vän bort, i insulinkoma. Han hade varit ute och druckit, kommit hem, lagt sig för att sova och glömt ta insulin. Det sjönk och när hans sambo (också en nära vän till mig) skulle väcka honom nästa morgon var han blå/lila i ansiktet och andades inte. Fanns ingen chans att rädda honom.

Ett halvår senare, körde min gamla klasskompis ihjäl sig. Om det var meningen eller inte vet man fortfarande inte än.

Strax över ett år efter det, för ca 6 månader sedan, tog min vän överdos och dog.

Några dagar efter det tog en bekant (och min systers bästa killkompis) livet av sig genom att, på dyngfyllan, hoppa från en bro.

Ca 4 månader efter det, dog en annan bekant till mig. Hur han dog vet man inte.


Allt detta... på 5 år...
Och så många gånger som jag har försökt att dö och misslyckats.
Ibland kan jag ligga och bara tänka på dom. Ibland fattar jag inte att det är sant och kan därför inte ens gråta. Medan jag andra gånger kan se många av dom (Speciellt min bästa vän) ute på stan, trots att jag vet att dom är döda och inte ens bor/bodde i denna stad.

Är väl egentligen jättedumt av mig att skriva ut så här personligt, men har tänkt på det hela dagen och känner att jag ville få ur mig lite...Någonting. Känns skönt att få dela med mig av detta till fina ni i alla fall. <3
Många ärr på min kropp är för de underbara människorna som jag och många andra har förlorat.

I'm still in love with...

Nu är jag hemma igen. Känns sjukt skönt, för även om folk tjatar på mig att äta när jag är hemma, är det ännu värre hos mamma och pappa.
Igår blev det galet mycket mat. Middagen vid fem låg på ca 300 kcal, och sen fikade jag scones och te på kvällen, blev ca 250 kcal det också... Sick. 300+250=550.... Haha, okej då. Kanske inte vart så mycket ändå. Jo, en muffins också! så, 600 kcal ungefär.

Idag har jag... Druckit en halv kopp kaffe (svart såklart) och ett halvt glas vatten (för att kunna få i mig min medicin) och tre lakrits nappar (för att inte svimma) känns bra. Klockan är ändå snart fyra, och jag känner mig inte alls hungrig. Skönt!

Jag har också vägt mig... hade ju gått upp ca 1.5 kg förut, men nu har jag gått ner det igen, plus 0.5 kg till, så nu ligger jag på 53.5... SÅ UNDERBART! Nu är det bara 7.5 kg kvar! Sjukt att det alltid blir prick 0.5, 1.5 eller ja. ni fattar. aldrig liksom 0.3... Haha! Men, jag är så sjukt nöjd över att jag faktiskt gått ner... Trodde seriöst att jag hade gått upp jätte mycket. Fick också en onepice i julklapp av mamma och pappa. I strl 150-160 (alltså köpt på barnavdelningen) vilket känns bra. Visst, jag är kort, men ändå. haha

21.4 ligger min bmi på... bara -3 till så... Alltså 18.4 vill jag ligga på (då väger jag 46 kg)
Ska satsa på att väga 52.5 till nyår, då ligger BMIn på 21 prick. Det är väl inte allt för svårt att klara. ett kilo. haha! kanske kan satsa på att ligga på 20.8, vilket är 52 kg... Ja, vi får se... Hoppas dock att jag ligger på 46 imorgon då jag vaknar. haha!

Hur har eran helg varit?
Och kom ihåg, har ni frågor får ni mer än gärna ställa dom... Och ni får gärna berätta om er


Självklart kör jag lite thinspo nu för att komma i rätt stämning för denna vecka!









jag är borta

I en dag till.

är hos mamma och pappa och dom får verkligen inte se denna blogg, och inte heller era bloggar, därför jag inte uppdaterat och svarat på kommentarer. Imorgon förmiddag kommer jag hem, och uppdateringen blir som vanligt igen, och jag kommer svara på alla era fina kommentarer!

Ni är så jävla underbara <3


Btw, så har det gått rätt bra med maten ändå, även om jag hade velat äta mindre, ligger på ett kcal intag på ca 700-800 om dagen. Imorgon ska jag börja ligga på mina 500 igen.


Vi hörs imorgon kära ni <3

Fredag morgon

Idag är jag rätt glad. Ska åka till mamma och pappa! Wiho!
Jag har inte heller ätit någonting, och det kommer jag inte göra förän vi kommer fram, skönt.

Uppdateringen kommer va kass i helgen, men ställ gärna frågor om ni vill veta någonting så svarar jag så fort jag kan.


STOR KRAM TILL ER <3

btw.... jag längtar

Gaah. Jag längtar till i Januari.
La ju upp förut en diet jag ska följa då (självklart HATAR min pojkvän det och blev assur när han såg att jag ville gå på den) men jag längtar verkligen. ABC diet kallas den för (Ana boot camp diet)


Vill ni veta mer?
KLICKA HÄR!

Ni behöver dock inte läsa allt negativt :P Läs kommentarerna, dom peppar en som fan!

Två frågor, två svar

Ett steg fram och två steg bak. Så ser mitt liv ut just nu.

Jag har fått två frågor som jag tänkte svara på här också, ifall någon annan också undrar :P


1. Skär du dig än?
Ja, det gör jag. Men inte ofta alls. Men känslan att vilja göra det finns alltid i mig, då det är det bästa sättet att tömma kroppen på allt "äckel" då jag inte längre spyr. Jag har skurit mig själv sedan jag var 12/13 år, anledningen till att jag började va för att jag blev våldtagen.

2. Överdos?
Ja, för några månader sedan mådde jag riktigt dåligt på grund av min dåvarande kille och efter att jag varit ute och supit, tryckte i mig alldeles för mycket av min medicin (som jag tar för depression/borderline) ca 1200 mg, och åkte in på sjukan. Hela kroppen domnade bort, det tog typ 20 min för ambulansen att komma och ambulansmannen slog mig i ansiktet för att jag inte skulle somna, haha! Det va rätt kul. Jag blev kvar i ca 14-16 timmar. Minns när sköterskan kom till mig då jag varit där i typ 6 timmar, så säger hon; "Elsa, sluta gunga" och jag bara; "Haha, jag gungar ju inte!" Jo visst gjorde jag det. Jag hade suttit med armarna runt benen och gungat och gnisslat tänder i nästan 30 minuter.  Dom va jätte snälla, fick till och med låna en jacka av en av sköterskorna för att kunna gå ut och röka. Dock blev jag itvingad mat och dropp, vilket inte va så populärt, så jag spydde. Dom hotade med att skicka in mig till psyket (då dom va helt övertygade om att jag försökt ta mitt eget liv) men jag lyckades få dom att inse att det var tillfällig sinnesförvirring (vilket det var, ville absolut inte dö! Jag är livrädd för att dö!!)

Så, nu vet ni =)


Thinspo <3

Torsdag.

Idag har jag ännu inte ätit någonting, och det känns så bra. Jag har rätt lågt blodsocker i vanliga fall, så jag blir så sjukt matt och snurrig då jag inte äter, AND I LOVE IT! Mitt blodtryck försämras också sjukt mycket då jag inte äter. Jag har vanligt vis perfekt blodtryck (fick komplimanger för det när jag var inne för överdosen, dom fattade inte hur de kunde va så bra efter att jag nästan dött :P)


Så, idag mår jag bra.

Ett tidsfördriv att dö för

Hämta en miniräknare!
Ta din skostorlek x5. Ta det svaret och plussa på 50. Det svaret gångrar du med 20, plussa på 1011. Minus det årtal du är född (fyra siffror). Nu ska du ha ett fyrsiffrigt tal framför dig. De två första är din skostorlek och det andra är din ålder.



Ja, så kul har jag... Men det är lite creepy för det funkade.

Skakis i hela kroppen

Åt en cheeseburgare från donken idag. Utan kött då. Det är ca 220 kcal. Suck.
Och nu ska jag äta lite strips, men måste få i mig nå för jag är helt pajj i kroppen, måste ha energi och ork för att inte börjar gråta.

Har fått kallelse till en rättegång nu. Jag är målsägande (alltså jag som gjort anmälan) och jag är sjukt nervös... men, det är om en månad, så jag hinner säkert panika ännu mer!

Hm...

Det har tagit ett tag innan jag kunnat ta mod till mig. Och då va de inte speciellt mycket mod jag fått... Detta är det jag klarar av att visa er nu.


Det finns självklart en anledning till att bilden är så kass.... För att då syns inte allt fläsk lika bra, haha.
Här ligger jag i alla fall ner och slappnar av.


Ha en fortsatt trevlig dag, om jag nu inte fått er att bli så äcklade

BLÄ!

4 pepparkakor=120
100g sojakorv=226
2 polarbröd med smör och ost=350
696 kcal... Haha, fyfan! NU DÖR JAG LITE! För jag har inte ens räknat med macaronerna... Usch... Fetto äckel jag!

Tisdag morgon... typ

Igår moffade jag i mig tre mackor när vi spelade kort, suck. Men, har ändå en smaldag idag...
Ska försöka att inte äta någonting förän ikväll, får väl se hur länge det håller.

Vi ska lägga pussel och baka pepparkakor idag också, en riktigt lugn dag med andra ord. Och på fredag åker vi till mamma och pappa och firar lillejul! =)

Förhoppningsvis kan jag hålla fingrarna i styr i helgen, så det inte blir för mycket mat. Gaaaah!
Känns redan som jag har misslyckats.

Snö <3

Äntligen!
Nu kommer det snö här i mellansverige! Ingen är nog lyckligare än jag, och jag hade kunnat va gladare ändå. Saknar mina älskade K2 twintip skidor =( Sålde dom förra året för att jag behövde pengarna. Antingen har jag turen att hitta ett par riktigt shyssta på blocket/eniro, eller så får jag låna mammas/syrrans denna säsong. (Jag är lite av ett slalom-freak, har åkt utför sedan jag var 5-6 år)

Börjar, för sjuhundrafemtioelfte gången idag, att må lite bättre. Moffade dock choklad (men räknade bitarna, och det blev 25 g, vilket är 125kcal)

Min älskling är också världens underbaraste, han blev så orolig att jag hade spytt. Han trodde verkligen jag hade gjort det för när han läste inlägget så var jag inne på toaletten och tvättade bort mitt smink... Stackars mitt hjärta <3 Men, jag var duktig, och spydde inte. Även om jag har kvar äckelkänslan i kroppen och skelettet, så ska jag fan sköta mig med kräket i alla fall.... Haha, kräket, vilket skojjsigt ord. Shit, känner mig skev just nu, men är bara så glad för att jag har min man, snön kommer och så hörde äntligen min älskade Leo av sig efter flera dagars tystnad.

Slänger in två sjukt fina thinspo/snö bilder också <3









Fuck! Nu börjar mina lungor fucka ur igen. ORKA! =(

Spy?

Ja tack!

Känner mig sååååå äcklig! Proppade i mig all jävla mat som pojkvännen la upp på min tallrik, dock började jag peta och gnälla lite extra efter halva portionen. Drack i alla fall vatten till, och åt sallad med massa vinäger på (vinäger=bra för förbränningen) Hade tänkt att unna mig 1/2 chokladbitar ikväll, om jag hade ätit sallad till middag idag igen, men nääääe, nu blir det inget sånt. Får nöja mig med min Pepsi Max... (älskar btw lightdrycker, även om det inte heller är så bra, men de är så lite kalorier i det, hihi)

Nu skulle det passa perfekt med en spytimme... Tömma kroppen på allt äckel...

Någonting förstör mig

Vågade ta mig ner till stan. Sjukt framsteg, även om det kändes jobbigt när jag väl va där... Men nu har jag inga ärenden att ta itu med på länge, så det är skönt.

För att slippa ta en frukt nu, så lovade jag att äta tortelini till middag, istället för sallad. Tur att jag inte är ett dugg hungrig, för då kommer jag inte kunna äta mycket alls, plus att jag skippar chokladen ikväll.

Tror jag ska börja med hemmaträning... Hade ett gymkort, men hade inte råd att ha kvar det, plus att mitt ex tränar på det gymmet och det går inte att träffa honom alls på grund av vissa incidenter.

Börjar också må dåligt igen, vilket inte alls är bra. Faaan vilka humörssvängningar jag har idag, upp och ner, upp och ner... Fick en minimal blackout nyss också. Men det är jag van vid. Tack och lov att den va kort i alla fall...

Funderar på om jag ska ta 50 mg av min medicin nu, så jag ökar dosen redan idag (har redan tagit 50) skulle nog underlätta för mitt mående, långsiktigt i alla fall. Måste också försöka ta mod till mig att ringa min läkare imorgon. Åh, jag vill inte.


Så jävla pajj att jag inte ens orkar hitta nå bra thinspo bilder. Uuurk!

Be strong and get skinny

En clementin och en halv kopp kaffe till frukost.
3 lakritsnappar till lunch.



Nu mår jag bättre också...

klockanärtioochtjugofemochjagharhunnitdöhundragånger

Nu är det snart 1½ timme sedan jag vaknade, och jag ligger fortfarande i sängen. Jag är sjukt kissnödig och röksugen, men vågar inte resa mig upp. Jag vet inte varför... Undra vilka monster som lurar utanför dörren...

What's Victoria's secret?

Bara jag som älskar att vakna av väckarklockan, när jag inte har en tid att passa? Känner hur ironin bara flödar i mina ådror idag. Lagomt less tjej.

Japp, klockan ringde för 40 min sen, och min kropp ställde om sig till klarvaken på en gång. Alltså, jag är inte speciellt lätt att väcka när jag sover, men min karl är värre. Det tar han säkert två min att vakna av väckarklockan. Aaaaah. Kommer ha en skitdag idag. 

Btw, bara jag som blir arg/ledsen på min respektive när han sådär, fint kommenterar hur snygga tjejerna på tvn är? Han förstår inte varför jag tar illa upp. Jo, det är för att jag är en flodko, kort, tjock och ful. Medan dom på tvn är långa, smala och fina. Klart dom är snygga! Klart dom är snyggare än mig! You don't have to rub it in my face. Jag vet att du hellre hade valt dom än mig, försök inte säga någonting annat.


Ja, ni ser ju hur bra denna dag börjar...

Kort

Sitter och spelar vänd10... Har spelat det i ca 5 h nu :P
Kcal intag idag: 710. Varav 535 är choklad. Så, har haft en riktig lyxsöndag, det blir det ändring på imorgon ;)
Utöver detta så har jag haft en riktigt bra dag. Slapp till och med ångest när jag gick till affären =)










Kör lite thinspo med tema.. Ja gissa :P
För att inte helt döda er av tristess.


<3

Super-man, så blir man full

Nu har vi kollat på Country Strong. Den va sjukt bra!!!! Älskar musiken och skådisarna. Önskar jag kunde ha Gwynet (orkar tyvärr inte kolla hur det stavas) kropp.. Åhh...

Nu ska vi kolla på Valentines day, den är rätt rolig. En lugn filmkväll alltså, rätt glad nu att jag inte lyckades övertala karln till att supa oss fulla på vin ikväll. För jag tror jag mår rätt bra nu. Ska dock höja dosen på medicinen, från 50 till 100. Har ju rek. 200 mg om dagen, men som jag tidigare sagt så vågar jag inte det pga Överdosen jag råkade ut för, för några månader sen.
Hur har eran lördag varit?

En bamsekram till Olle också, som blev av med jobbet för någon dag sedan, du kan få bättre!

STOPP!!!!!!

Och ännu en gång kommer snubben mellan oss.
Gaaah! Fan vad jag och min karl bråkade igår kväll, båda skrek! Haha, har nog aldrig sett han så arg förut. Men, jag vet att det var mitt fel. Jag blev helt plötsligt den där tjejen som inte tillåter min pojkvän att umgås med vem han vill. Detta handlar alltså inte om en tjejkompis till honom, utan en kille. Hans bästa vän. Som jag hatar. Vi bråkade nå förbannat och jag minns fan inte sist jag va så sur.

Nu har jag ätit, för mycket.
Ris och currysås, fast inte så mycket av de, men två quornfileér...
Suck. Hur ska jag göra för att inte äta så jag mår illa?

Var bara tvungen

Rätt glad över att mina nyckelben syns =)
Dock är jag inte helt avslappnad, men dom syns!
Stora tuttar har jag också, hatar det.

I still call it perfection











Thinspo alá lyrics

You don't have to like me, I'm not a facebook status

Tre lakritsnappar har jag ätit idag. För att inte svimma. För det har jag varit nära på att göra tre ggr sen jag klev upp halv ett. Så, mitt kaloriintag ligger idag på ca 50.
Igår va de värre. Åt en knäckemacka till frukost, och sen två (små) portioner med pasta och ostsås. För att sedan äta lite chips och dricka fyra glas vin... Suck.


Idag mår jag nog lite bättre, men kan va för att jag bara gått utanför dörren för att röka. Knappt pratat med någon i familjen och bara gömt mig. Tog ett långt bad med ansiktsmask, det va skönt.

Och så är jag glad för jag vet vad jag ska få i lillejulklapp av mamma och pappa (firar jul innan själv julen för då åker mamma o pappa bort). Jag ska få nya akvarellpapper, pärlor, ståltråd och pärltråd. GUD VAD JAG ÄR GLAD =) Behöver verkligen det. Färger har jag i parti och minut, så det behövs inte än. Har både pennor, tusch, kritor, ritkol, palettfärg och tubfärg. Ska bli kul att kunna använda det igen. Skulle dock vilja ha några canvasdukar också. men det får vänta.
(Jag är en riktig pysselmaja, som ni kanske märker.)
Min älskade Kate. <3

Jag är nog inte den du drömmer om, men jag är den du ser

Glöm allt positivt jag skrivit idag. Allt är visst skit ändå.
Så fort jag gick utanför dörren så fick jag en klump i magen. Men kämpade mig igenom fikan (tog en chailatte, jävla pucko jag!) och så åkte vi hem igen. Blev rädd för alla människor jag såg, och kunde knappt krama om min bästa vän. Så jobbigt! JÄVLA SKIT ATT JAG ALDRIG KAN FÅ MÅ BRA EN HEL DAG!!! Inte blir saken bättre att min älskade mår skit idag också. Känner mig så jävla otillräcklig. Jag duger inte till nått. Jag är tjock och meningslös helt enkelt. Haha, måste va kul att bara få höra mig klaga, jagtycker synd om er. Ska försöka må bra snart igen....
Men, lite thinspo på det här så!






Kör lite med tattoo tema... Fan vad jag saknar maskinens surr och smärtan. Vill tatuera mig, NU!!!!!

Elsa

Det finns nog ingen härligare känsla än när hela kroppen skakar, magen skriker och huvudet är helt luddigt. Hungrig kallas det visst för. Så häääärligt! Jag är kär i känslan att ha en tom kropp. Och det har jag nu. Åt igår vid fyra, och har inte ätit sen dess. en halv kopp kaffe och en klunk cola zero (för att få ner medicinen) har jag fått i mig idag. ingen mat, och idag har jag en bra dag!

Lite mer om mig:
Jag väger just nu (ca) 55 kg. Jag är 158 cm lång. Mitt bmi ligger på 22. Jag vill väga 46, men har kommit överäns med min pojkvän om 48 kg. Vad nu två kg gör för skillnad för honom vet jag inte. Han tycker redan jag är smal, yeah right. Jag är tjock och ful och korkad. Med massa äckel i mitt skelett. Borderline diagnotiserad, folkskygg (förutom på mina bra dagar, som jag har rätt sällan) och jag skär mig. Ibland. Typ.
Någonstans inne i mitt huvud kan jag kanske erkänna att jag lider av någon svag anorexia, men det stänger jag in i en inbrottssäker låda, längst bak i hjärnan.
Jag har spytt, men slutat med det, så någon bulimiker är jag i alla fall inte. Även om jag kanske va det. Jag har haft både hets, bulimi och anorexi förut, titt som tätt sen jag va typ 12.
Livet suger, men jag överlever i alla fall, mest tack vare min pojkvän och min familj. Utan dom så finns det ingenting att leva för, förutom att sträva efter perfektion. Det vill säga luft. Yeah, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, ska ner på stan och dricka kaffe med vänner, för idag har jag en bra dag så människor skrämmer mig inte.

Sjuk?

Tror jag börjar bli sjuk... igen... orka...
500 kcal igår, vilket är rätt bra... med tanke på att man bränner ca 1700 kcal varje dygn genom att bara va, så... -1200 kcal igår då.
Höll på att svimma på stan igår, näringsbrist typ. Är jag sjuk som älskar den känslan?

RSS 2.0