something-holic

Shoppat idag. Köpte ett par jeans i strl. 26.. Sist hade jag 28... WOHO!
ligger på 250 kcal idag, än så länge... Blir inte mycket mer än så heller för den delen. Och ½ timmes promenad med vovven... Blir mer sen. Har en bra dag idag.

Igår va de inte lika bra, hatar mina blackout perioder. Har tappat minnet för typ  en timme igår kväll. Minns bara att jag låg i sängen, o sen satt jag ute och rökte, och de hade visst gått typ en timme... Gaah! Hatar när de blir så.
äääälskar nyckelbenen och armarna <3

Yeah, you bleed just to know you're alive

Blev VF till typ sju, vilket är helt okej. Dock blev det pastagratäng till middag, men tog sjukt lite och massa grönsaker, så det skulle se ut som om jag åt mycket. Hadde kunnat käka fyra lika stora portioner till, men... Det gjorde jag inte :D
Blev dock massa chips och skit ikväll, men vi firade lite för karln ska på en andra intervju imorgon, vilket är kul :)

Hur ska jag göra för att gå ner i vikt? Gaaah!!! Jag hatar att jag gått upp igen... Jag vill inte. Mitt mål är pajjat... har en dag på mig att gå ner 1.5 kg... Hur ska jag göra det? Hm... gå från stan och hem imorgon... ca en mil, det är en början...
Okej, pepp pepp pepp.... 1.5 kg på en dag, klarar jag inte det, ska jag aldrig mer äta

Denna ska jag börja på den 1 januari 2012. Who's with me?! :D

Dead and gone

Har varit barnvakt och varit hos mamma och pappa i helgen. Kom hem för inte alls så länge sen...
Har gått upp 1.5 kg.... JÄVLA ÄCKEL ELSA! Bläääää, fet och tjock och ful är vad jag är.

Har haft en bra helg, köpt nästan alla julklappar. Nu däremot, vill jag bara lägga mig ner och blöda ihjäl. Inga pengar kvar, ful, äcklig, jobbig, stressad.... Allt är bara blä och jag känner mig bara ivägen.
Vill inget hellre än att skära mig... Så allt äckel kommer ut.

jag är 22 år och är äcklig. Arbetslös, bor hemma och är misslyckad. Yey!






Kör lite mixad thinspo... Bara för att göra detta inlägg intressant. Vanligtvis är ju jag världens tråkigaste människa...

I'm getting older tooooooo.....

Har fortfarande världens hosta.... Ska ta lite kukelana (jaaa, jag vet att det inte stavas såååå) så kanske jag kan sova. Eller, klart jag kommer kunna sova... Kukelana innehåller morfin och jag har druckit vin.. SÅKLART JAG KOMMER KUNNA SOVA ;)
Idag ligger jag på 700 kcal (om man inte räknar med vinet) vilket inte är speciellt bra... Men, ja... Tror jag har tappat mer i vikt i alla fall, fick på mig en klänning i strl. 32 idag... Wiho! Dock satt den lite tight, så jag tog en 36 i stället, just för tuttarnas skull... Så som ni förstår, så hittade jag en klänning till nyår idag.. Härligt!!!!! Svinbillig va den också. 99 kr.

Vet att mitt inlägg inte riktigt hänger ihop, men kan skylla på vinet, och för att jag är hög på livet idag... Mår illa som ett as, men är så sjukt jävla hyper. Övertrött kanske? Hmm...

Dock mår jag visst dåligt. alltså i hjärnan. Idag sitter äcklet i hjärnan...
Spy eller skära sig? Hm.... jävla dumt att jag ens överväger någonting av det, men det gör jag....

oooooooooorka

Sleepless....
Jag kan inte sova, hostar sönder hela mig. Har hostat sönder hela halsen så det smakar massa blod (har jätte ömtålig hals på grund av att jag var bulimiker förut och spydde 4-10 ggr om dagen och hade centimeterlånga naglar, bra!)

Är så frustrerad att jag... Ja, jag vet inte vad. Vill bara gråta och skrika! Ett tag höll jag på att spy för att jag hostade så mycket. Kul... Ska ut och kedjeröka och göra ingenting, kommer väl inte kunna somna... Har i alla fall lyckats sova typ 1-2 timmar i natt. Alltid nått.

Imorgon är det gallerian hela dagen och födelsedagsfirande hela kvällen... Kommer vara död om jag inte sover mer, men har varit med om värre, så kommer nog flyta på någolunda i alla fall.

HATAR MITT LIV!

.......

Urk.... Jag är SÅ JÄVLA KASS!
En chailatte och nästan en halv pizza... Fyfan!

Brick by boring brick

Har kollat på i alla fall två avsnitt av Glee. Så härligt att Rachel har blivit så smal, för då blir jag ännu mer peppad att kolla på det. Och när jag såg det, så la jag ifrån mig chokladen (tog bara två bitar innan) och bestämde mig för att inte äta någonting mer förän middagen.

Just ja, åt tre rostade mackor också. Fan vad jag är dålig.... Dagens intag såhär långt:
1 glas juice
3 mackor
2 bitar choklad
2 lakrits nappar

Jag känner mig... Dålig? Tjock? Äcklig? Allt de? Mm...
Mark Salling som Noah Puckerman i Glee... En liten celebcrush of mine.

Roesdat

Känns som jag gått upp alla 12-13 kg som jag gått ner. Känner mig fet och fläskig. Urk!
Skippade frukosten idag, ingen verkade bry sig.

Idag ska vi ligga inne och kolla på Glee hela dagen, åh så skönt! Imorgon ska vi shoppa julklappar, och jag ska kolla om jag hittar någon fin klänning till nyår. Gruvar mig lite för att prova kläder, men... Kan ju hoppas att det ser helt okej ut i alla fall, och sen vet jag ju att jag kommer va smalare på nyår :)

Medicineringen har väl gått sisådär, har missat två dagar, fan vad jag är dålig.
Denna klänning skulle jag kunna döda för... Och hennes kropp också för den delen <3

Såja.

Well. Nu behöver jag fan få ur mig lite agressioner! Gaaaaaaaah!!!!

Personangrepp, könsdiskriminering, hat mot allt och alla som inte är och tänker som du! Hur fan är du funtad egentligen? Har du så sjukt dåligt självförtroende att du bara mår bra genom att trycka ner andra? Åh!!! Skönt att veta att jag är över dig i alla fall, både fysiskt och psykiskt. Jag vet vad jag vill, vad jag kan, hur jag ska vara och att jag är en jävligt bra person inners inne! Det vet inte du. Om du bara försöker att älska andra och inte bara dig själv, så ska du se, att en vacker dag så kommer folk att respektera dig också!


Men ja, jag är väl dålig bara för att jag lyssnar på Kent, My chemical romans och är vegetarian. JAG VET DET!!! Nöjd nu? Nöjd över att du har rätt? Nöjd över att trycka upp det i nyllet på mig varje gång vi ses?! Nöjd att känna dig mer värd än mig, bara för att du är man, lyssnar på Petter och äter kött? Är det så du vill att samhället ska se ut? Ja, visst är det det! Så jävla synd för dig att du inte föddes på 1600-talet då, där dina värderingar faktiskt var hälsosamma!

Visst är jag inte alltid världens bästa och snällaste människa, visst att jag snäser emot och höjer rösten ibland, men du ska bara veta hur jävla mycket jag håller igen! Allt du säger till mig, har jag fått höra i 15 år!!! SÅ; IT'S NO NEWS FOR ME! Gaah! Väx upp och bete dig som den man du påstår att du är! Inte konstigt att du bara får fitta från dom som är stupfulla eller deprimerade och inte får kuk av någon annan, så som du beter dig mot folk! Du är inte bad guy, du är tio gånger värre än dom! Du vet, en sån karln som inte ens kvinnor fantiserar om! Lär dig att bete dig som folk så kommer du också bli älskad av en annan person! Visst du har vänner, men du ska bara veta vad dom säger om dig! Du borde vara full dygnet runt, för det är enda gången du kan vara trevlig i mer än 20 minuter!

Det är personer som du, som beter sig som du och som säger sånt som du säger, som fick mig att tappa hoppet för mänskligheten. Det är sånna som du, som fick mig att må så jävla dåligt att jag gav upp allt! Så, tack, tack för att du visar mig genom din ohövlighet, hur långt jag kommit i livet. PUSS!
Så. Nu mår jag bättre.

Onsdag

Idag har jag nog en lite bättre dag, trots hetsen igår... (fan, choklas, ostkrokar, chips, pasta... urk!) Har enbart druckit en halv kopp kaffe och ätit fyra st. lakrits nappar (ca 50 kcal) plus att jag städat, så jag har hållit igång, vilket är bra.

Ska försöka att inte äta förän middagen, vilket jag vet kommer funka :)

Igår gjorde jag en skoluppgift, och idag har jag gjort en och håller på med en andra för dagen. Känns bra! Håller på att skriva om hur olika funktionshinder kan påverka utvecklingen, socialisationen och livsvillkoren för människor, riktigt intressant och sjukt lätt, då jag redan läst en kurs som heter fritidsverksamhet för funktionshindrade, så jag har ett litet försprång ;)

Har kanske inte berättat det, men jag läser till barnskötare, är klar i juni/juli 2012. Har inga lov alls, utan denna kurs slutar 31/12 och nästa kurs börjar 1/1. Haha, kuul!
Men, så går det när man läser en utbildning som egentligen är på tre år, på bara ett år.

Lyssnar på musik, och gungar fram och tillbaka som en apatisk unge.
Hoppas vi åker till mina föräldrar på söndag, då kan jag väga mig...

Kör lite thinspo för att peppa er och peppa mig :)








Och som ni nog förstod så körde jag på temat "Ben". Tänk er, att få ha sådär fina ben. Smala, och slanka... Åh! One day, one day it's gonne be me on that picture! <3

Okej...

Nu är jag nyduschad och fräsch, dock inte fri från allt äckligt fett. Gaah!
Känner mig sjukt tjock idag, jätte äckling och asful. Summa summarum, bad day!

Tisdag.

Igår sket jag i promenaden, på grund av ett jävla tjaffs! Fan, jag är expert på att straffa mig själv. Men, vi löste det i alla fall, och jag tog en morgonpromenad med vovven idag, innan frukosten, för att få igång förbränningen :)
Frukosten blev två mackor och ett glas juice.

Ikväll ska vi vara barnvakt, så blir inte mycket gjort idag, lite mindre mat vilket är bra (eftersom vi inte kommer äta med familjen, så jag behöver inte äta så jätte mycket) och så ska jag försöka plugga när ungarna lagt sig.

Imorgon ska jag börja köra stenhårt på en timmes promenad varje dag, max 600 kcal om dagen och så lite socker som möjligt!!

Duscha nu (har inte gjort det sen i fredags, älskar mina psykosperioder, eller så inte)
Hur går det för fina ni?

Thinspo

Jag har varit lite off de senaste dagarna, skyller mestadels på medicinen, blir helt apatisk vissa stunder. Fyfan!
Annars går det rätt bra, ligger på ett kcal intag på ca 400-600 om dagen, och hoppas vågen visar finfina siffror nästa gång jag väger mig.

Igår tog vi en promenad på ca 1h, vilket känns bra. Idag har Vi inte gjort det, vilket inte känns bra. Kanske ska tjata lite på karln sen? ;) Vågar ju inte gå ut själv, för jag har noll lokalsinne, vilket gör att jag lätt går vilse.
Utöver detta är mitt liv sjukt tråkigt, som vanligt. Ska ringa läkaren imorgon tror jag och tjata om en ny tid och nya mediciner.

För att inte helt ödelägga detta inlägg, slänger jag in lite thinspo med fokus på armar (det absolut vackraste som finns på både män och kvinnor, enligt mig själv då)








Btw, tre mackor med ytterst lite smör (nästan obefintligt) och lite ost på idag... Känns sisådär, men är rätt nöjd ändå. Ha de gött underbara ni <3

Söndag.

Igår fick jag något konstigt anfall. Kunde inte sluta gråta och bara grät och grät och grät utan att egentligen veta varför. Min underbar pojkvän tog då med mig på en promenad så mådde jag bättre sen i alla fall.

Kcal igår låg jag på ca 700... Vilket är helt okej, även om min gräns för dagligt intag ligger på max 600.
Idag ska jag laga middag till familjen, det ska bli kul... Funderar på vegetarisk korvstroganoff, eller pasta sallad... Vad tycker ni?

Nu ska vi kolla på film och mysa lite, känner att jag behöver det :P
Älskar verkligen denna bild <3

6 h

Blev en 6 timmars fasta idag i alla fall :)
Ska försöka att lägga undan tankarna på mat nu, tills imorgon. För idag/ikväll vill jag försöka slappna av så gott det går. Hoppas det funkar.

Hur går det för er?

Coca cola...

Happ. Drack visst två glas cola och en latte också. JÄVLA DÅLIG JAG ÄR!
Varför tackade jag ja till latte när jag hade kunnat ta en vanlig svart jävla kaffe? och varför tog jag cola istället för vatten? Faaan vad jag är dum!

Imorgon, då jävlar blir det många promenader och LITE MAT :D

Fan!

Jävla skit!
Pallar fan inte ens ta mig till kyrkan bara för att jag är så fucked up av medicin helvetet! Kroppen bara skakar, helt snurrig i huvudet, mår illa och mår asdåligt! Började typ gråta för att dom har ändrat design på hemsidan jag använder till skolan. Hälsosamt? HELL NO!

Vi va och åt nyss.. Ojdå.
Blev en halv greenburgare och lite strips på MAX.
Hm... Hur mycket kalorier är det? Någon som vet? För jag har ingen koll!

Och nu börjar hjärtat fucka ur också (fick problem med lungorna och hjärtat när jag åkte in på sjukan för matförgiftning för några år sedan)
ORKA VARA JAG IDAG! Gaah!

Strength is nothing more than how well you hide the pain

Gaah! Nu börja medicinen verka. Har rekomenderad 200mg om dagen, men kommer bara gå upp till 100mg för 200 känns som jag kommer dö av (åkte in på ÖD för några månader sedan på just denna medicin, så vågar ändå inte ta för mycket)
Börjar med 50mg om dagen nu i typ tre-fyra dagar, bara för att kroppen ska vänja sig. Men från att ha gått på ingenting i två-tre månader till 50mg så fort, gör att kroppen fuckar ur.

Helt skakig, illamående, hjärnan fylls med typ bomull, käkarna pressar (vilket resulterar i att jag ser ut som ett missfoster) och blir helt lost. Ni vet, som när man precis vaknat, man är vaken, men hjärnan och kroppen sover än. Så känns det.

Inte blir det bättre av att deppet blir tio ggr värre under de två-tre första veckorna heller. Självklart ska man inte dricka när man tar dom heller, men det brukar jag göra ändå, grym effekt ju :P men ska va nykter de första veckorna så det inte spårar för mycket.

Vågar inte heller ens tänka på vad vågen kommer visa nästa gång. I onsdags blev det både frukost, middag och fyllekäk (dock åt jag bara en falafel och 15 strips, ja, jag räknade. haha) och igår blev det massa chips, mackor och middag, plus lite godis. Fy! Idag har jag kört på fasta, och ska försöka hålla mig till det i alla fall några timmar till, karln kommer bli gaaalen om jag inte äter på hela dagen.
Underbar bild <3 KOLLA BENEN! <3<3



Fredag.

Igår låg jag i sängen hela dagen typ.
Mådde väl sisådär efter onsdagens bravader, men det hade kunnat va värre.

I onsdags råkade jag visst skära mig också. Sånt som händer.
Idag ska jag börja med min medicin igen... kul.

Sista för idag.

Woppa!
Jag är såååå glad! Imorgon ska vi kolla på en lägenhet :) Hihi.
Hoppas verkligen den är fin och bra och att vi får den! Det är en trea, som ligger nära där vi bor nu (så då lär svärmor bli nöjd i alla fall, hihi)
Tänkte inte skriva nå mer inlägg idag, för jag hinner inte. Snart ska jag duscha, sen ska jag fixa mig, äta middag och så kommer våran vän hit snart. Så... Hoppas alla har haft en fin dag och att kvällen blir minst lika bra. Stor kram till er underbara människor <3

spring i benen

Jag har en konstig känsla i kroppen. Inte det där äckel i skelettet som i natt, inte rastlöshet, inte växtverk, inte träningsverk. Någon annan sorts verk dock. Fan, jag vet inte vad det är.
Kanske är så sjukt pepp på att bli full och glad ikväll att kroppen bara skriker efter vin? haha, nej jag vet inte.
Men jag kan inte ens koncentrera mig på skolan, kanske kan ta tag i det imorgon?

Edit: Hihi, jag klarade av att göra en uppgift i alla fall.
1 done, 11 to go. Yeey, typ...


Pro-ana??

Fick en fin kommentar nyss... Blev så förbannad att jag tog bort den, även om alla ska få uttrycka sina åsikter, men blir sjukt arg när folk kommer och påstår saker och dömmer mig för vad de tror är sant.

Fick höra att min blogg är en pro-ana och inte nog med det, det var pro-mia också. Jag själv tycker inte alls att jag har varken ana eller mia ideal, och lyfter inte fram vikten av smalhet på det sättet heller. Jag vill inte att folk ska vara sjuka, jag vill inte att folk ska må dåligt, jag vill att jag själv och alla andra ska älska sig själv, och hur vägen dit ser ut är olika för alla!

Har jag uppmuntrat anorexi eller bulimi i denna blogg? NEJ! Jag skriver om mig egen kamp mot perfektion och denna blogg är i största grad en dagbok för mig, för att jag ska bli peppad att bli den jag vill vara! Gaah! PUCKADE JÄVLA IDIOTER!
Haha, jaja, bara att skaka av irritationen nu och peppa inför fest ikväll :D

Jacka jacka jacka jacka jacka, lalalaa

Jag måste ha en ny jacka som jag kan ha i vinter, och blev helt frälst i denna.
Den komme från bikbok, finns i brunt också. Tror jag ska köpa den när jag åker till sthlm i början av dec :)
Vad tycker ni?! <3


Tror den skulle sitta fint på mig (om jag gick ner i alla fall 3 kg till)

Uppe med tuppen...

Eller njae, men nästan.
Sitter för tillfället ute och röker min andra cigarett, och är tröttare än tröttast. På grund av hetsen igår, vaknade jag mitt i natten och hade äckel i skelettet, ville inget hellre än att gå upp för att spy ut allt, men somnade visst om, och nu mår jag lite bättre :)

Tänkte ge er lite inspiration en kall höstmorgon som denna:
1. Leo - En underbar person med ett otroligt vokabulär och vid första meningen är man fast! <3
2. Hailie - En underbart vacker tjej som faktiskt var den första bloggen i denna "kategori" som jag började läsa.
3. Themana - En otroligt stark tjej som går igenom sitt tuffa liv med stora kliv.

Och lite thinspo på det:




och avslutar detta inlägg med en bild på min favvo-tjej <3

Kort

Tänkte skriva lite för er nya som kommit hit, så ni får veta lite mer om vilket psyko jag är. hehe!

Elsa heter jag (haha, näe, men vi kan låtsas) och jag är två år äldre än bingolotto (22) och jag är... Inte helt hundra.
I ett inlägg jag skrev igår så förklarar jag ganska mycket om mina problem, (ligger i samma kat. som detta inlägget)
Så detta tänkte jag låta handla lite mer om mig.

Piercing och tatuerings freak (har dock aldelles för få enligt mig själv) och pysslar även med lite fritidspiercande på vänner. Jag älskar att rita och måla, och musik såklart!
Jag har en underbar pojkvän och just nu söker vi lägenhet. Jag pluggar och mår allmänt skit 90% av min vakna tid på grund av olika anledningar, men jag intalar mig själv att det är för att jag är diagnotiserad borderline.

Men ändå, är jag en sjukt social och glad människa, you gotta love the pokerface :)
Började med denna blogg för några veckor sedan, då jag kände att jag behövde får ur mig all frustration jag hade inom mig, och jag har på denna korta väg fått upp ögonen för starka och härliga människor och känner mig lite som en del i deras liv (haha, menar ju att jag är psykotisk)
Fråga på, undra och jag är lätt med på tips och VF ;)

Vikt: 55 kg
Längd: 158 cm
BMI: 22
____________________
Målvikt: 46
(BMI blir då; 18.4)

Hets

Blev visst lite hets ikväll... Chips, lakrits, choklad och två limpmackor. Ajdå... Men ingenting att hänga läpp för, för denna vecka ska jag verkligen försöka att inte fokusera allt för mycket på mat. Men nästa vecka, alt. med början på lördag, blir det andra bullar. Då jävlar ska det bli promenader och så lite jävla mat som det bara går.

Gör jag rätt i att försöka njuta och glömma bort i några dagar?
Eller kommer det bli åt helvete så jag bara fortsätter och blir en jävla flodko igen?

Haha, märkte idag också att jag visst går på Zoloft. Men företaget som gör dom har ändrat namnet till Sertralin istället. Inte så konstigt att jag blir så konstig när jag käkar det, zoloft är liksom inte min grej. Hoppas på nytt läkarbesök snart så jag kan få nå annat.

Någon som har nå tips på bra sömnpiller btw? Jag har haft Imovane, men blir sjukt snabbt beroende av dom, och den lilla dosen man ska ta (5-7 mg) hjälper typ inte. Så, någonting som jag kan önska mig av läkaren?
(inte jag på bilden)

Not yet

Vi tog en tripp till affären.
Jag var så sjukt sugen på godis och kände att jag faktiskt kanske förtjänar det efter allt slit idag. Vi har ju fixat hela jävla rummet vi bor i, och jag har ätit lite, så godis är väl okej? Ska ju ändå äta normalt imorgon så. Bara att kämpa mer resten av tiden.

För idag är jag glad och bryr mig inte så mycket om vikten, så idag kan jag äta godis! <3

All i wan't is to be the skinny friend next to the normal one in the pitchers

Igår kväll fick jag spader. Jag mådde så sjukt dåligt, och hade världens ångest över att jag åt mer än jag behövde. Jag hade äckel i skelettet och när jag berättade det för min underbar, så frågade han hur jag brukade få bort det.
"Det försvinner när jag skär mig själv eller om jag spyr", var mitt svar. Ni vet, när man bara tömmer kroppen och känner det äckliga bara rinna ur en.
Sedan kom jag på att förut, under en period, så brukade jag även gå ut och gå.
Det gjorde vi.

En timmes promenad igår kväll/natt blev det, då det är som härligast, då man slipper möta folk.
Vi gick och pratade och jag öppnade mig verkligen för honom. Vi har kommit fram till att när jag når min målvikt (48, fast den egentligen är 46) så ska vi kolla om jag behöver gå upp (hahahhahaha) eller om jag ska träna, eller om jag ska stanna där. Känns ändå helt OK.

Är så sjukt glad också för det fina jag fått höra om inlägget "Jag tänkte vara seriös, finns det någon som vill höra". Både min pojkvän och fiiiiina Leo har gett mig underbar kritik, och det värmer så sjukt i lillhjärtat mitt <3

För övrigt har jag ätit bra idag.
Frukost: 1 kopp svart kaffe + 1 knäckemacka med LITE smör och ost, och en liten ljus mjukmacka med LITE smör och ost.
Lunch: Hahahahaha! Nada, ofc!
Middag: två quorn fileér, lite Beasås och två små potatisar.
kvällsmat: en liten hård godis som jag faktiskt sög slut på, nästan i alla fall, och en kopp svart kaffe.

Imorgon måste jag dock äta mycket mat, för vi ska ut på krogen och för att jag inte ska flippa (Lobbad och nästan singel brukar slutet på sånna kvällar bli) så måste jag få i mig massa mat. Men, det är nog värt det. Kanske. Annars har jag ångest utav bara helvete på torsdag, och då får jag försöka ta mig igenom det då.

Oj, blev ett himla långt inlägg nu. Hur går det för er mina fina? <3
Ska börja med min antidepp-grejs medicin igen på torsdag också. Härligt! (matlusen ligger verkligen på minus de första två veckorna när jag börjar ta den igen) Är verkligen en periodare, ibland inser jag själv att jag mår dåligt, och då är jag aspepp på att ta den, och ibland är jag helt emot det. Haha. Någon mer som är som jag?

Jag tänkte vara seriös, finns det någon som vill höra?

"Elsa" (får vara mitt alias här nu) och är 22 år gammal.
Flyttade från min hemstad i norr till mellansverige för tre år sedan.
När jag var 12 år åkte jag in på sjukan för första gången av den enkla anledningen att jag aldrig åt.
När jag var 13 började jag skära mig för jag blev våldtagen och hade massa äckel i mitt skelett. Detta gjorde mig till en psykotisk katt och brydde mig inte ett skit om andra såg att jag skar mig, så jag skar mig, och skar mig, och skar mig och blev mer och mer äcklig. Skolsystern tjatade på mig om att jag vägde för lite, och jag åkte in på sjukan (igen) och där sa dom att jag pajjat mina växthormoner, så jag kommer aldrig bli ens en cm längre (skitkul att inte ens vara 160 lång, när jag skulle blivit minst 170 härliga cm)

I två års tid gick jag till skolpsykologen, två ggr i veckan, och BUP två ggr i veckan, härliga äckliga fitt-möten! Där fick jag höra att allt var mitt fel, att jag fick skylla mig själv att jag blev våldtagen för jag hade ju faktiskt en kort ormskinnskjol på mig den dagen. Ja, de va skit kul att höra och jag tror på dom än. För det va väl mitt fel?

När jag var 15 började jag ligga runt trots att jag hade pojkvän, och jag skar mig, och svälte mig, och söp. Otaliga mängder Absolut Vodka smekte min strupe varje vecka.
Jag var nära på att bli våldtagen en gång till, Hallelujah! men tog mig därifrån, minns paniken jag kände då jag satt på bussen hem, och såg en ölflaska med trasig hals, "GUD MÅSTE VAKA ÖVER MIG" tänkte jag då och så skar jag mig, och skar mig och skar mig, tills jag kom hem till en tom lägenhet för min pojkvän hade fått veta att jag hade legat med hans kompis.

När jag var 17 så svälte jag mig på alla möjliga vis, och vägde ca 36 kg (till mina 158 cm) och då var jag vacker. Jag var glad, blodig, vacker och inte ett dugg äcklig i skelettet.
Sen blev jag misshandlad, när jag var 18 år, av min dåvarande och då var mitt skelett fullt med äckel igen, så jag skar mig lite till, och gjorde allt för att bli smal, för då var jag tjock. då vägde jag mycket!
Sen flyttade jag, i Aug 2008 flydde jag från stan där mitt äckliga skelett skulle stanna.
Och sen åkte jag in på sjukhuset igen, för jag svimmade visst, och blev då skickad till ÄSE, där dom sa att jag hade större problem än mina matvanor, och då skeppades jag till Affektiva på psyk, och där fick jag min älskade diagnos borderline. Woopa!

Sedan är det rätt svart, för jag hamnade i ett konstigt hål i ca 6 månader, där mediciner, den obefintliga maten och alkoholen gjorde mig psykotisk, så jag vet inte om det var någonting viktigt som hände där.
Men sen blev det bra, i alla fall ett tag. Tills ännu en snubbe dök upp och vände mitt liv upp och ner. Jag skar mig, och skar mig, och skar mig, och det gjorde visst han också. Tror jag kan komma ihåg två självmordsförsök under de senaste två åren, och ja, det gick ju sååå bra.
Men det är jag glad för nu, för nu har jag en underbar sambo som älskar mig (I know, it's crazy) och jag älskar honom. Jag vet att han nog kommer tröttna, för jag är en konstig katt med äckligt skelett som lider av borderline och tar inte min medicin mot det för jag har inbillat mig själv att jag är frisk. Haha! Gooosh.

Jag skär mig inte längre (även om jag vill och knappt kan sova bra om nätterna för jag längtar så förbannat efter det) jag super typ aldrig (även om jag vill och knappt kan tänka på någonting annat) och jag spyr inte (va är det nu, fem dagar sen sist) Ja, jag är frisk, tycker jag.

Allt är lite ihop smetat, och jag vet inte riktigt vad som kommer först och så, men vet ialla fall åldern på vissa tillfällen, men mitt minne är lite grumligt.
Och lite tinspo på det! <3

just ja.

Glömde säga att det går åt helvete med maten också.
Kanske är en inspelande faktor i mitt stormiga känsloliv just nu. Har börjat få tillbaka hungerkänslorna, och det är big nono!

I say what’s on my mind, I don’t care if it offends you

Av någon anledning sitter jag inne med en MASSA jävla idiotiska känslor! Jag känner mig så förbannad och ledsen. Jag vet faktiskt inte riktigt varför, men jag har mina aningar. Så svårt att få ut det på annat sätt än att skriva, och för att inte göra mina vänner+familj oroliga, så skriver jag det inte på min "dagboksblogg", utan ni får ta smällen istället, sry.

Jag har suttit i sammanlagt flera miljarders timmar för att hitta en förbannad jäävla äckel lägenhet, men det går ju inte! Hittade en som var perfekt för oss, men låg 500 kr över våran gräns, och 500 kr som extra utgift i månaden är asmycket för en student och a-kassa levare. Skit! REN JÄVLA ÄCKLIG SKIT HELT ENKELT!

Jag är arg på allt och jag hatar alla. Jag vill bara spy galla över människor och jag vill gräva ner mig under marken där det är tyst och mörkt och där jag slipper se andra äckliga människor!


And if I don't like you, trust me, I won't pretend to!

Ojdå

Blev visst lite mer än ett glas vin igår. Efter poesi grejen vi va på igår kväll så gick jag med några vänner ut på en bar och tog en drink (fy) och en öl (ännu mera fy) och sen åkte jag hem och drog i mig 3 eller 4 glas vin till, minns inte riktigt.

Idag ska jag göra tårta inför farsdag, tårta är gott, men inte bra... Kanske jag kan få unna mig det?

Tusen frågor och ja, kanske lika många svar

Kom precis hem från mamma och pappa, blev tack och lov inte så mycket mat som jag trodde. Idag åt jag två mackor med smör och ost, lite tacos och lite paj. Skönt att det inte blev sådär överdrivet! :)

WOHO!!!! Jag har klarat ett delmål... 55 kg nu då :D
1.5 kg på två veckor, inte så mycket, men hade satt att jag skulle nå 55 den sista nov. så jag ligger lite före planeringen just nu :)
Hur går det för er?

Längd: 158 cm
+
Vikt: 55 kg
=
BMI: 22

Ikväll ska vi ut på stan, är nå kultur grejs i stan, så vi ska möta upp lite vänner och kika.
Sitter och försöker tagga till med ett glas vitt vin (vet att det inte är bra med vin, eller alkohol överhuvudtaget) men känner att jag kan unna mig det nu när jag kan ha ett nytt delmål för nov :)
så... 53 kg ska vågen visa den sista november. Hoppas jag klarar det :)

Fredag

En kopp kaffe och två knäckemackor med smör och ost.
Ja, det är helt okej faktiskt. Klev upp vid elva och åt nyss :)
Dock ska vi till min familj ikväll, och dom tvingar mig jämt att
äta... Suck.

Hehe, sitter och lyssnar på massa härlig musik. Har gjort det typ hela dagen och det är så skönt att bara sitta en hel dag och bara njuta :) Har även tagit en sjuuukt lång dusch och verkligen fixat mig regält idag. Känns skönt, även om jag bara ska till kyrkan och sedan åka bil. Men men, ibland kan de vara kul att göra sig fin för ingenting.
lite thinspo såhär på em :)
Nu ska jag ut och röka, hoppas ni alla har en jätte finfin dag! <3

Som en fågel i bur

Inatt hade jag och min pojkvän en jätte lång diskusion om mina matvanor. Han hade tydligen kommit fram till att jag brukar spy... Hur nu han har kunnat komma fram till det är ett frågetecken för mig, för jag har varit jätte försiktig så ingen ska märka. Men bara han som märkt det, tror jag i alla fall.

På nått sätt lyckades han få mig att lova att jag skulle försöka sluta... Blev nog rätt apatisk och psykotisk inatt, så jag gick nog med på det mesta. Det svåra är väl inte att sluta, utan att bli av med vanan att göra det. Förstår ni hur jag menar?

Ja.. Jag håller tummarna för att vågen visar lite nedgång imorgon... Shit, vad jag är nervös!
(inte jag på bilden)

Funderar på om jag ska göra som Calorias och Hailie, och lägga upp bilder... Typ, som motivation... Hm... Svårt att veta. Att lägga upp bilder på sin kropp skrämmer mig, i alla fall nu, när den ser ut såhär....
What to do?

One more thing...

I
CAN'T
STOP LOOKING!

Om ordet perfekt stavades med två ord, skulle det vara Kate Moss.
Dessa är mina tre favorit bilder med henne. Nu peppar jag inför en sjukt jävla effektiv dag imorgon. Lite mat, mycket cigaretter, mycket kaffe och jääävligt mycket motion! GOD NATT!

Och nu när natten knackar på dörren.

Suck. Åt middag. Visst, jag behövde äta för jag kunde knappt stå upp för jag höll på att svimma, men var jag tvungen att ta en extra portion pasta? Gaah! Fel att bara ta lite mer sallad. Dumma jäääävla jag!

Har suttit och kollat på gamla bilder idag. Åh, vad jag saknar mitt äääälskade rosa hååår! Varför tog jag bort det för?
Do you guys see the boobis?
Jävlar! Haha. Men, Där var jag smal (tro det eller ej, men jag hade fan 70 C även då jag vägde 46 kg) och jag hade rosa, fint hår. Miss it like hell! Gaaah!

Har försökt att peppa mig själv till att bli på bra humör hela dagen, för skrattar man, då förbränner man kalorier, och man tränar magen! :)
Vill inte behöva ta medicin igen, så, då låtsas jag va glad hela tiden, så kanske jag blir det också.

Hur går det för er?
Berätta, jag vill veta! Jag blir peppad av att höra att det går bra för er, och jag vill peppa då det går dåligt för er! <3
Hahaha.. måste skratta lite när jag ser det här. Men samtidigt, stackars flicka. Fattar hon inte hur svårt det är att bli av med gravidkilorna? :S

Kom precis på...

Jag visade min blogg för min karl...
Han gav mig en kram och massa uppmuntrande ord.
Är så glad att jag har honom som faktiskt förstår mig.
Sen att han inte tänker inse att jag vill ligga på en vikt
på ca 46 kg, är ju en annan sak, då ligger min BMI på
18.4 (normal är mellan 19-25) han tycker jag ska nöja mig
med 48 (BMI 19.2) men ja, vi får väl se vem som ger
sig i den här fighten :)

Han e rädd att han skulle kunna krama ihjäl mig om jag blev
för smal, men det är väl inte så stor skillnad på 2 kg? :)
btw, detta är den vackraste kvinnan i världen!

Skinny slim jeans

WOHOOOO!!!!
Idag provade jag mina skinnyjeans, och guess what?
Dom passar! Jag har inte kunnat ha dom på två år,
så detta känns rätt bra.

Men, dom ska vara förstora när jag nått min målvikt,
så det är en bra bit kvar. hihi, men jag är ändå glad!!

Längd (i cm): 158
Vikt (i kg) 56.5
BMI (enligt markazits): 22.6
Och då är det vikten från förra gången jag vägde mig,
hoppas jag ligger på 22 i BMI när jag kollar på lördag :)
isn't she beautiful? :)

M.å.s.t.e.p.e.p.p.a

Åh. Måste peppa till mig,
börja ta minst en 1h promenad varje dag,
utan undantag.
Måste ligga på ett kaloriintag på max 600 om dagen.
JAG! MÅSTE! BÖRJA! PEPPA! TILL!

Fan, jag börjar få sådan sjuk ångest för jag ser fan
ingen jävla skillnad. Varför? Jo, för att jag är det
lataste och fetaste människan i världshistorien.
Hur tror ni det gick med min fasta denna dag? Åt
H-vete såklart!!!
Det är nog det enda negativa med att bo med en
familj, jag måste äta.... Åh!
Blir aspepp av att se sånna här bilder. Nu jäääävlar
ska jag bli smal :D

Pop a pill for crying out loud!

Okej...
1 kopp te, två mackor med liiiite smör och ost.
2 glas mjölk, en potatis och ca 40 g quorn m. lingon...


Detta blir typ... 400 kcal, plus chokladen jag åt, så... 500 kcal...
FAN! Klarade näääästan min 6 h fasta, men, bara nästan.
Bättre lycka imorgon!!! DÅ JÄVLAR! Kanske ska köra på en 12 h då?
Har också varit ute och gått i ca 1 timme idag, så, jag ligger på...
Höft höft... 450 kcal.

HOPPAS HOPPAS HOPPAS VÅGEN VISAR MAX 56 kg på lördag.

Teeeee

Drack te till frukost, det är väl typ bättre än kaffe? Äh, jag har ingen aning. Men gott va det i alla fall, självklart utan socker och mjölk.
Blev även itvingad macka. två st... Meeeen, då e det bara att köra på en 6 h vf så ska det nog gå bra :)

Igår drack jag en öl. och en halv cider. och så åt jag mat. Men, jag tog bort det mesta av osten från maten och drack vatten till. Låg på ca 650 kcal igår, och hoppas på färre idag.

Kaffe kaffe kaffe

Kaffe innehåller fetttttt med lite kaolorier, vilket är bra, med tanke på att de sätter/håller igång förbränningen i kroppen också. Så, om det nu finns någon gud, då vill jag tacka dig för kaffet. (Självklart ska det vara svart kaffe, o inge socker eller så i, men de förstår man ju)

På lördag kommer jag kunna väga mig igen. Woho

We fall in love, but we can't get up.

Oookej. Kanske dags att öppna mig som en jävla bok och faktiskt
förklara för någon vad fan jag håller på med! Gaaah!
Orka gå omkring och ha ångest för att man vill äta.. För att man
äter. För att man tänker på mat. Ååååh! Det är inte bra, jag vet.
Ska jag? Ska jag inte? Ska jag? Jo, jag ska. Kanske.

All i wan't is an ending to this nightmare.

Jag
är
känslomissbrukare.
Jag
är
ständig
jakt
efter
någonting
nytt
att
känna.
Kosta
vad
det
kosta
vill.

Undra vad vågen kommer visa nästa gång jag väger mig. Det är någonting jag inte ser framemot, känner mig som en flodko. Som en säck potatis. Som en tunna piss. Som en fimpad modell + 100 kg. Som.... Tjock. Fan.

Någon som har några tips på hur man berättar för den man älskar att man tänker mer på vikten än på någonting annat? Att man strävar efter det smalaste smala och hur man än mår på vägen dit, är det värt det. Hur ska jag kunna säga det till honom utan att han vill göra någonting åt det?

No can do. Det går inte, det finns inte. Så jag får fortsätta dölja mitt verkliga liv för denna relation där allting ska sägas. Hejdå.

RSS 2.0