GAAH!

Nu är jag trött. Så djävla trött på det här!

VAD FÖR DJÄVLA FEL ÄR DET PÅ FITT-STADEN DÄR UPPE?!
Folk bara dör och försvinner. ALLTID FOLK JAG KÄNNER!
JAG GER UPP NU.



kdd

Mår lite bättre nu, efter 1/3 av en sallad på stan och en 5 km promenad i det fina vädret. åt en glass kula också.


Har ingenting vettigt att säga, mer än att jag verkligen inte mår bra. varken fysiskt eller psykiskt. För mycket tankar som snurrar och jag undrar om jag verkligen någonsin kommer att bli nöjd, eller om jag bara strävar efter perfektion som inte finns?

lalala

idag mår man som man förtjänar, men kul va det!!

körde på en 30 timmars fasta igår, och bröt den med nästan en halv burgare på max vid ett-två i natt.

idag har jag tryckt i mig två dl juice, en knäckemacka o en liten mjukmacka. ca 200 kcal bara där. Suck. Mer kommer det bli för jag är apbakis :(

hej här är jag


Nu äre väl bara att hoppas på att ingen känner igen mig :P

Idag är det en bra dag.
Ingen frukost, ingen lunch och jag kanske ska på fest ikväll. Riktig djävla hemmafest med folk jag inte känner! Wihi! Eller, jag känner en. Han har varit iväg och jobbat hela vintern, så har inte träffat honom på flera månader, så hoppas verkligen jag kan följa :)


Puss på Olle också, som ska göra superfint band till mig ;D

Nya mått

Paranteserna () visar måtten för 1½ vecka sedan

Fotled: 19.0 cm (19.5)

Vad: 29.7 cm (30.8)
Lår: 47.5 cm (48.0)
Rumpa: 87.3 cm (89.0)
Höft: 83 cm (83)
mage: 74.8 cm (76.8)
Revben: 70.8 cm (71.4)
Bröst: 78.6 cm (80)
Överarm: 24.4 cm (25.0)
Underarm: 20.9 cm (20.9)
Handled: 14.0 cm (14.0)


Idag skulle dom se ut såhär:

Fotled: 18 cm ()
Vad: 30 cm (X)
Lår: 45 cm ()
Rumpa: 88 cm (X)
Höft: 84 cm (x)
mage: 70 cm()
Revben: 71 cm(X)
Bröst: 78 cm()
Överarm: 24 cm()
Underarm: 19 cm()
Handled: 14 cm (x)

Jag nådde målen med vaden, rumpan, höften, revbenen och handleden. Det är rätt okej ändå...


Om en månad ska mina mått se ut såhär:

Fotled: 18.0 cm
Vad: 28.0 cm
Lår: 44 cm
Rumpa: 86 cm
Höft: 82.5 cm
mage: 68 cm
Revben: 70.8 cm
Bröst: 75 cm
Överarm: 22 cm
Underarm: 19 cm
Handled: 14.0 cm


Nå, vad säger ni? kommer jag att klara det?


Idag vägde jag 52.8 och har ingen aning om hur mkt jag gått upp/ner från igår då jag inte vägde mig. Måste bli bättre på det där.
Har även börjar skriva matdagbok till min psykolog, och känner mig fetare än någonsin nu när jag faktiskt ser, verkligen svart på vitt, hur djävla mycket jag äter. Igår landade jag på 500 kcal ganska precis, och dagen innan också. Fan för mig! Hatar det!

Tack och lov börjar knät bli bättre, så på söndag har jag fått lov att springa :)




Detdärmedrubrikva...

Japp. Som jag trodde. Magen vände sig ut och in och är nu tommare än på länge. Det verkligen ekar där nere. Skönt! Så härligt! Nu ska jag träna, och sedan knyta lite band för att hålla mig sysselsatt.


är btw assugen på att bli blond...



Edit: är jag superförstörd i hjärnan när jag såg att rosa (min favvofärg) är färgen för UNS och blev överlycklig?!

yaaay

Efter X antal sms från Themms idag om att jag måste blogga, så ska jag jag göra det nu, haha!

Vi har varit iväg och shoppat skor till mig, så nu är jag en nöjdare chey. Dock har jag huvudverk och spykänsla i kroppen, vilket kommer resultera i att jag ska ta ett långt, varmt bad och ja...


Frukost: tre små mackor
Lunch: en cheeseburgare utan kött.

Fuck off!

I'm dead.
Dead and gone.


Mår fortfarande illa. Har klunkat i mig en liter vatten, städat (för att hålla kroppen igång) och vilat (för att kroppen ska få samla sig) och ingenting fungerar. Absolut ingenting! Jag kan inte äta, provade nyss men det går verkligen inte. Kan inte ens tänka på mat utan att börja må sjukligt dåligt.

Visst så älskar jag att må illa pga matbrist eller dyl. Jag gillar att kräkas och känna mig tom och ren. Men inte att må illa när jag inte vet varför!!!

Ingening fungerar. Kräktes tyvärr upp maten, men räknar det inte till ett miabeteende, då det inte riktigt var självmant. Eller visst, fingrarna i halsen, men det var inte för att få ut maten, det var för att sluta må illa!

Tips på hur fan jag ska kunna må bra? Hade tänkt att träna, men det kommer gå åt skogen om jag fortsätter må såhär!


(sitter på sambos dator, så har inga bilder att lägga upp heller, djävla pissdag!)

God morgon

Frukost:
24 g leksandsknäcke med aromat och smör = 86 kcal
1 dl apelsinjuice = 45 kcal



Mådde asilla när jag vaknade, och kände att jag var tvungen att få i mig någonting för att inte gå och spy upp magsäcken. Försöker som sagt sluta med Mia-fasonerna, och det går väl rätt bra. typ. Kanske.

jggdfj

4 hg ner idag. Det är väl helt okej antar jag.


För övrigt var jag iväg och piercade två fina tjejer i näsan idag, superfint blev det.
Var länge sedan jag piercade, så det var skönt att jag fortfarande minns hur man gör, haha!
Sist gång var ju ändå på Themms, och det var ju X antal månader sedan :P


Kcal intaget idag landar hittills på ganska precis 250 kcal, vilket är helt ok.

blä

God morgon världen!

Idag har jag inte vågat kolla min vikt, tyvärr.

I övrigt ska jag göra cellprovs test i klittan idag också. Jag vill inte. Hatar när massa gubbar eller gummor har sina äckliga verktyg uppkörd där på mig :(



Med dig tuggar de ba på liksom

Från en svunnen tid när jag var lyckligt kär men inte kär.
Jag var kär i kärleken och hans vackra kropp och mjuka ansikte.
Jag var kär i hans hårdhänta händer och psykopatiska fyllor.
Jag var kär i en man som var kär i mig, bara för att jag behövde vara kär.


"Det är som att vara borta för ett tag . Då för stunden som igenting annat betyder . Alla finns där , men för mig  finns bara du och jag . Man bara vandrar med dig vid sin sida och jag bryr mig inte var folk ser .

Det spelar ingen roll om vi är tysta , för jag vet att du finns där . Det spelar ingen roll för vi har en egen värld . En värld där folk har böjda ben och fläskiga rumpor . En värld där man inte bryr sig om vad folk ser , man bryr sig bara om dom som förtjänar att man ser .

Det finna många ord att berskriva men bara ett sätt att uppleva . Många ord , men baar en känsla .

Elsa , med dig tugar lixom bara allt bara på ." - Sael


Här var jag kär i kärleken för kärleken älskade mig och jag och Sael tog sommarlov en vecka tidigare och åkte långt bort från stan för att få va höga och dansa runt träd och vada i vattnet.

Jag föll snabbt för hur vuxen han var. Ja, han var ju faktiskt elva år mer vuxen än vad jag var och han var ett säkert kort för jag visste att han var kär i mig, för det berättade han syster för mig. Hon och jag bodde ihop. Vi sov i samma säng. Vi köpte en råtta och en katt. Vi rökte lagliga droger på nätterna och blev paranoida. Våran gumma till granne som var nästan 70 år bad oss höja när vi spelade bob marley på stereon på högsta volym när vi kedjerökte ute på altanen på dagarna.

Och hon berättade att han älskade mig. Och det var okej, så jag älskade honom också.

På midsommar åkte vi iväg till en stuga mitt i skogen och vi gick omkring. Vi satt i en båt som stod på land och gömde oss för vi orkade inte med alla andra som var med. Vi jagade din bror, min kärlek på kvällen för han var full och din andra bror (som jag egentligen älskade på riktigt som jag aldrig vågade erkänna för han älskade inte mig och ni trodde att jag älskade din andra bror för han älskade mig) körde sönder våran bil så vi fick stanna där borta ännu längre. Du och jag gick till Norge och hade jätte kul men sedan tappade vi bort oss och dom kom och hämtade oss med bilen som egentligen var sönder.

Och jag saknar dig. Jag saknar min låtsaskärlek till din bror som var elva år mer vuxen än mig.


"Igår när jag vaknade såg jag en iller på tv , dom sa att den lätt kunde förveklas med sin mamma . När jag kom på skolan såg jag en fett söt sko , vilket liknade en iller när den rörde på sig . När idag jag vaknade såg jag på tv:n en teletubbis , när jag kom på skolan såg jag en iller under bordet och tänkte jag skulle ta mig ett snacka med den . Elsa frågade vad jag gjorde , jag sa att jag flötade med hennes iller . Sen satt jag och fantisera ." - Sael

Du var min bästa vän. Min sambo, mamma till mina djur och jag levde på dina andetag.
Jag älskade dig. Så mycket att jag trodde jag skulle dö när du inte var hemma.

Jag minns så väl, när vi somnade i soffan, även fast vi hade en jättestor säng, så somnade vi i soffan. TVn var inte ens på. Vi bara låg där. Du höll om mig, du höll mig varm och fick mig att må så bra. Vi var så otroligt höga och jag kände dina andetag i min nacke. Dina händer trevade över mina bröst under mitt linne, och jag bara njöt. Jag ville aldrig att det skulle ta slut, och det gjorde det aldrig. För jag fick alltid vara nära dig. Jag fick alltid älska dig och jag fick alltid känna dina varma läppar mot mina varje morgon när vi skulle sova.

Och jag lämnade dig kvar. Ensam med din nya älskling och ni har er dotter tillsammans som ni älskar så förbannat och du saknar nog mig inte alls. Men jag saknar dig. Jag saknar dig så det gör ont och jag glömmer aldrig när dörren gick i baklås på toaletten när D och E somnade och du och jag fick ta smutstvätt och lägga i badkaret för att kunna somna. Du höll om mig så härligt och vi sparkade in dörren sen, och vi lagade det med silvertejp. Dagen efter så ramlade vi med cykeln och blev smutsiga, så vi tappade upp ett bad, med alla smutskläder kvar i badkaret, men vi brydde oss inte. Utan vi lät smutstvätten flyta kring våra nakna kroppar medan vi skrattade.



"jag lagade mat med min älskade flickvän igår . vi lyckades och det blev smarrigt som fasn ." - Sael

Du kommer alltid att vara min varg, och jag kommer alltid att älska dig lika mycket som då, även fast du bara tog för givet att jag älskade honom. Men det gjorde jag inte. Jag älskade din andra bror. Men mest av allt, älskade jag dig.


Elsa & Sael.

(Nu vet ni också varför jag valde just namnet Elsa, jag är Elsa, och kommer alltid vara Elsa och hon är Sael och kommer alltid att vara Sael, min varg)


Effektiva affektiva flick-fan

Världens mest effektiva dag, serri!!!

Jag har:
Ringt praktikplats,
Druckit kaffe två ggr på två olika platser i denna lilla stad,
Skrivit mitt CV,
Ätit lunch,
Ätit middag,
Sökt 6 sommar jobb
Och nu ska jag plugga.


Lunchen blev nästan en halv grillad ciabatta med ca 1 msk vitlöksdressing och lite grönsallad = ca 200 kcal
Middagen blev två quornfileér, lite sallad, ca 1 msk sås och 6 potatiskroketter = ca 300 kcal
(plus 5 bitar godis pga blodsockerfall, ca 90 kcal)

Så jag landar på nästan 600 kcal idag.
Minus promenaderna och allt studsande idag, så landar väl på 450 kcal +

Imorgon blir det bättre. MYCKET bättre. Plus massa träning!!!


Ska även börjar skriva en matdagbok till mina möten på affektiva. Så på onsdag när vi får lön ska vi åka och köpa en jättefin skrivbok och penna till mig, man måste göra det bästa av situationerna, right?

Btw, så vågade jag till och med berätta för mamma om UNS diagnosen idag, hon blev faktiskt jättestolt över att jag vågade berätta, och hon vars inte heller speciellt förvånad över diagnosen. Och ja, Borderline diagnosen ska min tant på psyk att vi inte ens behövde utreda om, för den var så otroligt stark. typ, nå sånt sa na i alla fall.


Från wiki:

Ätstörningar är ett samlingsnamn på psykiska störningar som visar sig genom skadliga beteendemönster vad gäller ätande.

Diagnosmanualen DSM-IV omfattar ätstörningsdiagnoserna anorexia nervosa och bulimia nervosa. Övriga patienter med uppenbara ätstörningar kan få diagnosen Ätstörning utan närmare specifikation (ibland förkortat "ÄS UNS"


Så, nu förstår ni vad jag menar med UNS :) (egentligen är det korrekta orden ÄS UNS, men orka skriva det)


Seriöst en av dom vackraste kvinnorna jag vet. Traci Lords.
Läst hennes bok sisådär en miljard gånger!



BTW

Tänkte också säga att om ni har några frågor, fråga på!
Typ som en frågestund, men jag vill inte kalla det för det då jag inte vet om någon undrar någonting, är ju faktiskt en rätt så ointressant person. Men, fråga :)

YeeeeeeeY!!!

Jag fick bort Bulimidiagnosen! WOHO! Tydligen så är min hets "för liten" alltså att när jag väl hetsar så är det för lite för att räknas till hets. Istället har jag nu fått UNS... Vet väl inte om det är nå bättre, men jag slipper i alla fall vara en fet bulimiker :D

Måndag morgon

Hatar paniken som uppstår när man vaknar halv tolv på måndag och inte minns vilken tid man ska va på psyk. Tack och lov var det klockan fyra, så jag hinner. Eller tack och lov vet jag inte, är inte sådär jätte förtjust i att gå dit.

vikten ligger på 53.3 kg. Och det känns verkligen inte alls bra just nu. Måste ta mig i kragen och göra någonting åt det!

Hur har helgen varit för er?

Min har varit bra, mysig och jag har mått rätt bra.
I fredags bråkade jag och sambo så in i h*vete, och det slutade med att jag skar mig.
I lördags drack jag rödvin och blev full på två glas och igår var vi på bio med massa vänner och åt asmycket.

Det bästa med denna helg är (förlåt att det blir intimt nu, om ni har sexfobi bör ni inte läsa vidare) är vårat sex. Verkligen gudomligt!!!
Alltså, serri... Jag dog och kom till himlen X antal ggr i helgen. Speciellt i går. Jag har verkligen hittat the man of my dreams. Han vet precis hur jag vill ha det, och det är bara helt otroligt. Hade man inte dött av totalsvält, hade jag seriöst haft sex 24/7 med honom. Gaah!



Horäckelapa

Fisk. ÄCKELFISK TILL MIDDAGSÄCKLETT!!!!!

Hur fan står sambo ut? Jag skulle ta livet av mig, eller av honom, om han va som jag. Jag är drygast i stan och alla borde egentligen hata mig.


Bort med fettet, in med lyckan!

[] 1 Promenad á 5 km
[] 1 Promenad á 5 km
[] Jogging á 30 min
[] 50 situps
[] 100 situps
[] 150 situps
[] 500 Jumping Jacks
[] 1000 Jumping Jacks
[] 1500 Jumping Jacks
[] 50 utfallssteg
[] 100 utfallssteg
[] 150 utfallssteg
[] 15 armhävningar
[] 25 armhävningar
[] 50 armhävningar
[] 15 upphopp
[] 20 upphopp
[] 30 upphopp
[] 20 benlyft
[] 25 benlyft
[] 50  benlyft
[] 50 situps
[] 100 situps
[] 150 situps
[] 500 Jumping Jacks
[] 1000 Jumping Jacks
[] 50 utfallssteg
[] 100 utfallssteg
[] 150 utfallssteg
[] 15 upphopp
[] 20 upphopp
[] 30 upphopp
[] 50 situps
[] 100 situps
[] 150 situps
[] 50 utfallssteg
[] 100 utfallssteg
[] 150 utfallssteg
[] 15 upphopp
[] 20 upphopp
[] 30 upphopp

Stulade denna lista från en supersöt cheeey, ändrade lite (för att göra den Elsa-anpassad) och ska kryssa i alla innan den 1 maj. Pepp? Javisst!

Jag passar på att svara här till dig också, och tackar otroligt mkt för dina små knep :)


På måndag ska jag ringa läkaren (min riktiga läkare också, inte bara dom på psyk) och be om att få komma in och göra vitamintester osv osv osv. För att veta vad jag har/inte har brist på i kroppen, jeey. Nu djävlar ska jag bli smal, och nu djävlar ska jag visa att man fan inte behöver äta äckelkött bara för att må bra!
Från och med på måndag slutar jag även med fisk och skaldjur. (vilket jag började äta i jan för att styvmorsan ville)

Klart slut! :)


Suck

Happ.
Jag förklarade för sambos mamma att jag ligger i riskzonen, och ja. Vad tror ni hon börjar tjabbla om?!?!?!

"DU MÅSTE ÄTA KÖTT! du är så blek, så trött och så benig och måste börja äta kött. Du har förmodligen järnbrist och att du är sjuk beror på att du inte äter kött. Att du är vegetarian beror på din ätstörning"


Jag vill inte äta kött! JAG ÄTER FAN FISK OCH SKIT FÖR ATT GÖRA HENNE NÖJD ÄVEN OM JAG INTE VILL!!!!! JAG VILL INTE ÄTA DJUR! DET ÄR ÄCKLIGT!!!!!!!!!!!!! Nu ska jag gråta och dö. Orkar int höra sån skit hela tiden. kan jag inte bara få äta hur jag vill?


Alla tjatar på mig, hela tiden. Visst, jag vill inte dö, vill inte ha diabetes, men jag vill äta det jag vill äta. Inte det någon annan vill att jag ska äta.


Middagen är serverad Elsa!!! HUGG IN DITT DJÄVLA DJUVER!


EDIT: FYFAN! Jag är verkligen jättesårad. Alltså. Så pass att jag hatar mig själv! Är jag verkligen så sjukligt kass? Så djävla dåligt? Jag hatar mig själv. Jag hatar min kropp, jag hatar mina val och jag hatar att jag lever

Massa mer

Glömde säga att vi måste ha er mail så vi kan spana in er på facebook också ;)
Ni kan maila mig på [email protected] också




Ringde sjukvårdsupplysningen också. Jag ligger i riskzonen för diabetes. Kul jul.

Blodsockerfall och Themana

För det första; Themana har lösenordsskyddat sin blogg, och ni kan fråga mig om det. Jag ser gärna att ni har en egen blogg, eller kan uppge erat fullständiga namn i epostfältet i kommentaren, så hon och jag kan se vem du är.


För det andra; Igår fick jag blodsocker fall. Ett regält sådan. Låg och skakade, och då menar jag inte lite, utan hela sängen skakade på grund av att jag gjorde det. Jag mådde illa, mina blodådror blev nästan svarta och jag höll på att svimma. Jag fick i mig lite godis och började må bättre. Är dock inte helt återställd och börjar seriöst bli orolig för att jag har diabetes. Min pappa har det och läkarna har sagt till honom att det finns risk att hans barn kan få det också, och jag börjar fan tro att jag har det. Vågar dock inte ringa läkaren för att kolla upp det, då jag inte vill ha det. Det man inte vet, lider man inte av, eller?

Detta med banden

Det är inte vi som bestämt, det är sånt som är känt över hela världen :)
Men bara för att man har band med dessa färger betyder det inte alltid att det står för just detta, så ni vet.


Man kan knyta på olika sätt, fläta, göra vanliga knutar om och om igen, använda pärlor, köpa redan gjorda band, knyta kompisband osv.

Det är ingenting jag skyltar med heller. Det är band som påminner mig om vem jag är dom dagarna jag glömmer. Jag tycker bara om att ha dom :) Precis som att jag bär örhängen eller kläder.

Denna sida visar olika sätt att knyta på, jag kör oftast på vanliga knutar eller flätor :)


Det går att söka på färgerna på olika bloggar och hemsidor ifall ni vill kolla själva också :) Många armband jag har i dessa färger står inte för det som jag skrivit, utan det är köpta eller gjorda bara för att jag gillar färgerna och det är fint.

Psykfall?

åh nu mår jag bra.
Jag är tom och ren och ser faktiskt framemot en nyttig sallad med Themana + våra respektive.
Sitter och knyter massa band, blev djävligt luddigt där ett tag när jag och Themana inte var överens om vilken färg som står för vad, men nu har jag ett rött, ett blått, några lila och håller på att göra ett grönt.

Röd: ANA
Lila: MIA
Blå: DEPRESSION
Grön: FASTA
Rosa: UNS (UTAN VIDARE SPECIFIKATION)
Orange/Svart: SJÄLV SKADA (SK)
Ljusgrön: OSP (OROLIGHETS STÖRNING/ PANIK ATTACK)
Gul: SJÄLVMORDS TANKAR
Turkos: FETMA

Blandar man i vitt i banden så betyder det att man försöker bli frisk, och om det är hälften vitt hälften färg (tex röd) betyder det att du håller på att bli frisk.

Så, nu är det löst :)

Hello Mia, Long time, no seen

Nästan 1000 kcal i form av choklad.
Kräktes upp allting igen.
Halsen blöder.
Det gör ont att svälja.
Svullen.
Halv död.
Kul liv.
Nu ska jag städa.

inget nytt

Idag känner jag mig fet. Har inte ens tagit mig ur sängen än och har varit vaken en timme.

Ska städa och fixa idag, för att sedan möta upp Melker, Themana och Stigge för "middag" på stan.

Jag har ingenting annat att säga, kan inte väga mig än, får vänta någon timme.

urk

Idag har det varit en halvkass matdag. macka med ost, ett glas juice, en quornfilé, en halv potatis, en dl sallad, i msk sås och ett glas läsk...

280
45
90
30
10
35
46
=
536 kcal.

ingen träning. Inget kräk. Bara äckel... Massa äckel i skelettet och hur ska jag kunna sova i natt då? Önskar jag kunde få mina sovpiller för att kunna somna utan ångest, men får inte för sambo då jag har en tendens att bli superberoende på en gång :(


Jag fattar inte... Klädde mig assexigt ikväll, men sambo bara sprang och spydde. Ain't I beautiful baby?:'(

thin is in

Jag ska bli smal för då är jag vacker.
Jag ska bli smal för då mår man bra.
Jag ska bli smal för då är du avundsjuk.
Jag ska bli smal för då har jag lyckats.
Jag ska bli smal för då klarar man allt.

Skev syn på livet? hell to the no ;)
Jag älskar att min hjärna är konstant hög på trasiga självbilder och sönderflummade av overkliga skönhetsideal. Älskar att jag vet vad jag vill. Älskar att jag har mål att nå. Älskar att leva livet som jag gör. Vare sig det är sjukt eller inte. Jag ska bli smal. För då är jag stark.



"Jag är billigast i stan"

Jag har det varit en bra dag, tror jag. Klev upp tidigt i morse med bakisskalle, öm i kroppen och ont i halsen. Sitter nu i sängen, inte bakisskalle, men öm i kroppen och ont i halsen. Plus lite mer full med mat...

Som sagt, två mackor till frukost, ett fikabröd hos babys pappa och en halv sallad på stan och vet ni vad det värsta är? Kommer bli ännu mer mat sen, för vi ska äta middag hemma. Nu när jag tänker på det vill jag bara börja gråta. Visst, så åt jag lite igår och tappade 7 hg, men dom plus mer kommer jag att ha gått upp idag.

Vi har köpt massa filmer, och några nya skivor, så nu lyssnar vi på Timbuktu, best of och ikväll ska vi kolla på Ninth gate med underbara deppan (nästan den bästa film han är med i. eller, ja den ligger på tredjeplats då ettan är Cry Baby och tvåan är Sweeney Todd)

Ligger och tuggar halstabletter. Fick en klump i magen när jag såg svart på vitt hur mycket jag ätit och kommer att äta idag. Och inte kan jag springa bort ångesten heller, för mitt knä är värre än på länge.

Förlåt för att jag alltid är så djävla nere, men jag orkar verkligen inte leva såhär längre. Det är inte jag som bestämmer över mitt eget liv, det är min pojkväns mamma som bestämmer över det. Det är min mamma som bestämmer. Det är mina vänner... Jag ska göra si och så och vrida och vända mig för att det ska passa dom. När ska jag få äta och leva så som det passar mig?!

Lalalaa

Igår drack jag två öl, staropramen, 50 cl styck. Idag är jag bakfull. Haha

Igår var en bra dag. Själva matintaget landade på 250 kcal i form av 18 pommes frittes och lite beasås.

Idag har jag ätit två mackor, druckit en kopp kaffe och ett glas juice = 189 + 30 + 45 = 264 kcal


Önskar det var jag

Jag vet att det är astrist med mobilbloggn...

Jag vet att det är astrist med mobilbloggning, men jag är upptagen med livet just nu


Första kcalintaget idag, förutom kaffe.

mms_img13102 (MMS)

Första kcalintaget idag, förutom kaffe.


Har inte rört en bit. Sitter hellre och kn...

mms_img41790 (MMS)

Har inte rört en bit. Sitter hellre och knyter mina band. Lyssnar på generalen, kapten och syster och njuter av livet


Nya mått

Såhär ser mina mått ut just nu, paranteserna () visar måtten för 1½ vecka sedan

Fotled: 19.5 cm (19.5)

Vad: 30.8 cm (30.8)
Lår: 48.0 cm (48.5)
Rumpa: 89.0 cm (90.5)
Höft: 83 cm (84)
mage: 76.8 cm (77.8)
Revben: 71.4 cm (72.6)
Bröst: 80 cm (82)
Överarm: 25.0 cm (26.2)
Underarm: 20.9 cm (21.8)
Handled: 14.0 cm (14.1)


Om 1½ veckor ska dom se ut såhär:

Fotled: 18 cm
Vad: 30 cm
Lår: 45 cm
Rumpa: 88 cm
Höft: 84 cm (x)
mage: 70 cm
Revben: 71 cm
Bröst: 78 cm
Överarm: 24 cm
Underarm: 19 cm
Handled: 14 cm (x)

Stövlar på o redo för en dag i hagen med f...

mms_img23721 (MMS)

Stövlar på o redo för en dag i hagen med fårbäbisar. Kcal idag ligger just nu på 240+10 (macka o kaffe)


Väntar på tåget. Fryser, glömt att äta, hj...

mms_img51653 (MMS)

Väntar på tåget. Fryser, glömt att äta, hjärtat krånglar... Igen. En helg ifrån min älskade o jag vill bara springa hem o krama honom innan han också åker iväg.


Sitter på uteservering o myser under en fi...

mms_img51647 (MMS)

Sitter på uteservering o myser under en filt. Ska dricka kaffe med melker hela dagen. Åker bort idag så uppd blir dålig i helgen. Hemma på söndag igen.


53.1

Jag förstår inte. Jag står stilla. Kommer ingenstans och börjar bli trött på det.
Vad kan jag göra? Hjälp? Någon?



Jag sover bort mina dagar. Orkar ingenting...

Jag sover bort mina dagar. Orkar ingenting o fryser konstant. Med i slutändan är det värt det. De vet jag


Fiona Apple

"Hunger hurts, but starving works"

Nya favoritlåten, Paper bag med Fiona Apple.



Dagens matintag har varit skit, macka, sallad och godis.
Landar på över 500 kcal. Det suger, så nu sover jag bort resten av dagen.
Hörs imorgon

=(

Gööör trött. Sitter och jäspar ihjäl mig. Ska nog sova en stund.



Ponnier

God dag, eller god kväll, eller ja. God natt?

Ligger i sängen och är pigg som Ponnierlärka, min baby sitter och spelar datorspel och jag är rätt så ointresserad utav det, och känner att uppdatera er med mitt liv är ett bra tidsfördriv tills ena favvoserien (Clevland show) börjar kvart i ett.

Jag har hällt i mig fem koppar kaffe idag, alltså tre till utöver dom jag räknat, vilket är 199+6.
Sedan åt jag grönsaksgratäng till middag, åt rätt mycket, för det var så djävla gott, men nyttigt också. Fick fram att det låg på ca 170 kcal sammanlagt, vilket känns bra.

Så, inget godis eller någonting sånt idag, förutom kakorna, landar jag på 375 kcal. Det är helt okej, trots att jag inte rört mig speciellt mycket, förutom hemma i huset då, men det är bara det vanliga, upp och ner för trappor, ut och röka, in i köket, in på rummet, plocka, diska, tvättam städa. Ja, så har min dag sett ut. Blev en kaffe på kvällskvisten, för att fira sambons vän som fyller år idag (läs: igår)

Japp, snart börjar det på TVn (jag är en riiiktig tv nörd. Älskar serier! Skins, Californacation, Supernatural, Hell Cats, OTH, Glee, Simpsons, Scrubs, My name is Earl, Family Guy, ja, you name it)
Ska försöka få ut mannen på en cigg...

Imorgon ska jag träffa Themana, mysa med henne och ha en allmänt skön dag.


Detta är min bakgrundsbild på datorn, känner mig lycklig när jag ser den bilden.

jagärintesåbrapådetdärmedrubriker

Två till kakor och en macka med smör och ost

20 (kakor) + 20 (kakor) + 155 (mackan) + 2 (kaffe) + 2 (kaffe) = 199 kcal.

Vikten går upp och ner just nu. Idag vägde jag 52.9


Hordesign

Jag ber om ursäkt för att bloggen ser ut som den gör, men jag håller på att ändra designen och får psykb ryt var och varannan sekund för att det inte går som jag vill. Håll till godo...



EDIT: Så, nu orkar jag inte fixa mer idag... Hoppas ni står ut sålänge.

Recept

Fick en fråga om jag kunde lägga ut receptet på kakorna och det är klart jag kan :)


130 g lättmargarin
½ dl socker
½ dl sötningsmedel
2 ägg
1½ dl mjöl (så kan man alltid välja något nyttigare än vanligt, men det fanns inte hemma)

Ugnen ska vara på 175 grader om det är varmluft, annars 200 grader
Smält smöret, blanda i sockret och äggen. Vispa ihop och blanda sedan i mjölet.
Vispa, och ta ca ½ tsk av smeten och lägg i aluminiumformar, ställ in i ugnen i några minuter (ca 4)
ta ut, riv över mörk choklad (gärna 80-90%) och ställ sedan in i ugnen tills dom blivit gyllenbruna på kanterna (ca 6 min)


Det blir ca 60-70 st, men jag råkade förstöra första plåten, haha! Hoppas det smakar.

I just love it


Har bakat 48 st småkakor, prick 5 g styck = 10 kcal

Har smakat två, och dom blev faktiskt rätt goda.

Det roligaste med att baka, är att räkna ut kcal inehållet, väga och hålla på. Det tog mig 2 timmar att baka dom här (som står i ungnen 10 min), just för att jag vägde smeten, skar i kanterna osv osv osv. Nu är dom helt perfekta. Mina små, söta kakor. Dock nöjer jag mig med två, det var inte till mig som jag bakade, utan till familjen.



Måndag, lååång måndag.

Har ätit massa bröd och ost. 300 kcal... Djävla skit också. Jaja, blir ingen mer mat förän middagen, och förhoppningsvis blir det någonting lätt.
Jag hade tänkt att vara duktig och inte bry mig om kcal idag, äta tre ggr och försöka må bra. Shit, det höll sig länge...

Jag fryser som en idiot och är astrött. Hoppas hoppas hoppas att pengarna kommer imorgon så jag har råd att åka och träffa Themana. Annars tar jag cykeln ner, skulle iofs inte va helt fel... 1 mil till stan, och en mil hem... Det ska jag nog göra, vare sig jag får pengar eller inte :)



Kvällskvisten

Nu mår jag i alla fall bättre. Sambon är hemma från jobbet, blev en liten och nyttig middag (lax och potatis ala 260 kcal) och några nya sår på armen. Det kanske inte är det bästa, men ångesten släppte och som jag trodde, huvudverken också (eller stavas det huvudvärk? Ja, det gör nog det)

Har kollat på ett gäng avsnitt av Skins, och ska väl till och sova snart, imorgon är en ny dag, och vi ska vara barnvakt...

Hur har er helg varit?


It's a death row pardon two minutes too late





Mr. Play-it-safe was afraid to fly.
He packed his suitcase and kissed his kids good-bye.
He waited his whole damn life to take that flight,
and as the plane chrashed down he thought
"Well, isn't this nice"

Jag har kommit på vad som gett mig huvudverk, så jag ber om ursäkt i förtid.


It's like 10,000 spoons when all you need is a knife


Södag

Har städat från elva till fyra, tagit ett långt varmt bad, ätit två mackor, druckit två glas juice, spelat sims och spytt.

Nu fryser jag som en gnu i jokkmokk på vintern och längtar efter min underbara sambo som är på jobbet i två timmar till. Jag känner att jag bara klagar och klagar hela tiden, så förlåt för det.

Idag väger jag 52.9 kilogram, och känner mig som en flodkossa. Saknar Themana gör jag också!



.

Jag är en hemsk person utan medicin. Två dagar har gått och jag hatar allt och alla.
Jag blir skadeglad om någonting far illa. Jag blir skogstokig om någonting säger sin egen åsikt som jag inte håller med om.
Jag kan inte sluta tänka på att skära mig, eller att spy.
Jag hatar mig själv otroligt mycket, och ibland har även tanken om frivillig psyk kommit upp i skallen, bara för att slippa leva. För där skulle alla leva åt mig. Jag kunde va apatisk och skära sönder min kropp och vägra äta, och kunna tyna bort och dö. Jag skulle lämna alla, jag skulle tappa förmågan att bry mig om andras känslor. Jag skulle va fri. Jag skulle va död inombord, i hopp om att snart dö helt. Det skulle vara så skönt.

Jag vill lägga mig ner och gråta. Bara gråta och gråta och gråta och aldrig sluta. Gråta tills jag torkar ut och dör.

Jag vill skära. Tills kroppen töms på blod och jag kolar.

Jag vill spy tills halsen säger stop, lungorna går sönder och jag slutar andas för gott.

Hej och glad påsk, ännu en djävla gång. Nästa månad är det 5 år sedan min barndomskompis dog. Och om tre dagar är det 5 år sedan min kompis tog överdos och somnade i snön.

Jag älskar livet just nu. Så djävla mycket. Och självklart är vi panka, och jag tar mig ingenstans. Självklart är mitt knä så trasigt att jag inte kan gå längre än till affären.

Kanske ska ta och cykla till vattnet imorgon? Hoppas på att jag flyger i, fryser ihjäl eller drunknar. Nej, då blir nog min sambo lite ledsen. Jag får må dåligt och leva istället. Det blir väl bättre sen.

Glad djävla påsk då

Ägg. DJÄVLA PÅSKÄGG!!!! Godis på 300 kcal. Jag dör en skvätt nu okej?
Plus middag på det, som landade på 350 djävla fitt-kcal.

"Cut cut cut jag mår så dåligt....."

Jaja, nu ska jag kolla på POTC och sukta efter Deppster. Godnatt

Påsk

Har legat i ett kuddfort med dubbelvikt täcke i fosterställning hela natten, men ändå frysit så jag knappt kunnat sova. Älskar att frysa. Ligger i sängen med fleecebyxor, tjockstrumpor, två tröjor, en tjocktröja, fleecemorgonrock och täcke just nu, och kan knappt skriva för jag skakar så mycket.

Igår lagade jag middagen hemma, köttfärssås och spagetti. Minimatlagningsgrädde i min mat (veggo) och massa vanlig grädde i köttet. Så skönt att kunna laga min egen mat så jag vet vad jag får i mig till 100 procent. Tog dock för mycket (ja, för mycket för mig, säkert en normalportion för oätstörda men ändå) och mådde illa efteråt för jag var så mätt. Med två glas vanlig cola, så landade middagen på 370 kcal. Sen åt jag nio bitar godis, alá 200 kcal. That suxx!!

Idag har jag druckit två koppar kaffe hos min pojkväns kompis, och vill bara åka dit och stääääda. Vill fixa, önskar jag vågade haha.

Det är typ påsk idag också, tycker det har varit det i typ 4-5 dagar nu, när slutar det? Inge påskgodis i alla fall, och det är ju bra. Hur går denna mat- och godishelg för er?!



Darn it

Well... Popcorn alá 200 kcal.

dagens

Snuskigt sugen på choklad. Djävla mens som är påväg får mig alltid att sukta efter det farliga C:et.
Men, med sämsta ekonomin och cola noll, klarar jag mig nog igenom kvällen galant :)

I övrigt har jag ätit:
2 quornfileér 90x2
Cocomjölk 30 kcal
Kantareller 8 kcal
Ris 35.5 kcal
Bröd 57 kcal
Vanlig Coca cola 40 kcal

Summa; 350.5 kcal är dagens intag. Det är väl helt okej, då jag bränt gannska precis 100 kcal genom städning, och närmare 140 kcal genom hemmaträning.

Så: 110.5 kcal ligger och fettar till sig i min kropp.




nya mått

Detta är mina nya mått. Det inom parantes () är måtten för prick vecka sedan.

Fotled: 19.5 cm (20)

Vad: 30.8 cm (31.5)
Lår: 48.5 cm (49.5)
Rumpa: 90.5 cm (91.5)
Höft: 84 cm (86)
mage: 77.8 cm (79)
Revben: 72.6 cm (73)
Bröst: 82 cm (83)
Överarm: 26.2 cm (27)
Underarm: 21.8 cm (22)
Handled: 14.1 cm (14.2)


Om tre veckor ska dom se ut såhär:

Fotled: 18 cm
Vad: 30 cm
Lår: 45 cm
Rumpa: 88 cm
Höft: 84 cm
mage: 70 cm
Revben: 71 cm
Bröst: 78 cm
Överarm: 24 cm
Underarm: 19 cm
Handled: 14 cm



För övrigt har jag fortfarande inte skurit mig, helt okej bra.
Jag har inte spytt, vilket resulterat i lite extra ångest, men det tar jag igen.
Kcal idag: 0

Hej och hå, massa medicin och så

Ligger nerkrupen under täcket i sängen och dricker pepsi max.

Försöker plugga. Kom på att jag inte kan koncentrera mig.

Rubrik

Igår var det en riktig skitdag gällande maten. Landade på strax över 600 kcal, men jag har ändå gått ner.
52.7 väger jag i denna stund, och jag önskar jag kunde tappa 2.7 kg bara genom att ligga i sängen hela dagen.
Jag mår inte helt hundra. Mår illa, skakar och fryser konstant.


I övrigt är livet helt okej. Melker jobbar, det går bra i skolan och vi flyttar i juni. Gud vad jag längtar tills vi flyttar! Vi vågar knappt ha sex här hemma, just för att hans mammas rum är vägg i vägg med vårat rum, och dom har dörren öppen för att hunden ska kunna gå in i deras rum.
Vi har fått höra av hans mamma av vi pippar som kaniner. Skit kul.



PISS PISS PISS

Raderat.

Känner att jag inte behöver dra ner er i fallet, och så fick fina Themana mig att må lite bättre :)


Bulimia Nervosa

-Säg hej och välkommen till min nya diagnos, MIA!
-Tack tack, det känns härligt att vara här!

Typ... Så nu, i min fina journal står det:
Borderline, Bulimi, Ångest och Depression.

Jag har även fått lägga till ännu en fobi i min lista; Viktfobi!

Listan börjar bli lång,
araknofobi,
viktfobi,
socialfobi.... Ja, dom största jag lider av tydligen. Kul jul!
Visst, spindlar fattar jag, för det är verkligen äckligt. Drömmer mardrömmar om spindlar, speciellt på sommaren. Men viktfobi? Fel att bara kalla det "strävar efter perfektion"? Jaja...

Jag har inte vägt mig idag, och kommer inte göra det heller. Mitt kcal intag ligger på 30 kcal i form av en liiiiiten tugga bröd och en kopp kaffe.

Jag har gått promenad på 2.7 km, och nu ska jag lägga mig och vila under ett varmt täcke för jag fryser som en elefant på antarktis.

53.7 kg

450 kcal i form av två mackor med smör, ost och kaviar.

Hatar mitt liv

Hej

Jag längtar efter ett långt varmt bad med uppskurna handleder som färgar vattnet rött och jag längtar efter 10 kartor medicin som sköljs ner med cola noll. Jag längtar efter att spy på tom mage och sår i halsen. Jag längtar efter döden lite extra mycket idag. Även om jag fortftarande är livrädd för den.

Halva ansiktet är avdommnat och det tyder på att dagen kommer vara åt helvete. Anledningen till detta är att min kropp ibland får för sig att stänga av sig på konstiga sätt.
Mitt hjärta har ojämna hjärtslag och pulsen är för låg. Suset i öronen driver mig till vansinne och jag hatar att ha för lågt blodsocker, men älskar att inte göra någonting åt det.

Idag är en jag psykotisk snorunge som tycker synd om sig själv, men som samtidigt kommer kämpa för att inte göra sig illa, Jag har i alla fall tänkt att försöka och i slutändan är det tanken som räknas.

Och nej, jag nådde inte målet 50 kg till den sista mars, men det visste jag redan för jag är misslyckad.

Hejdå



Baby

Mitt hjärta slår i hundratjugo
och jag är livrädd att förlora dig.

När man inte längre kan skilja drömmar
från verklighet.

Tusen tabbar när jag siktar mot stjärnorna
men bränner mig på solen på väg dit.

Ett enkelt sms och allting kommer lösa sig.
Men hur vet jag,
att jag inte kommer vakna upp ur drömmen snart?



Noll

Jag älskar Cassie i Skins. Hon är så underbar och jag vill bara... Hoppa in i TVn och vara henne <3

igår var det utgång, drack dock inte så mycket så har mått helt okej idag.
Dock har jag fetaste ångesten för jag känner mig asfet plus att jag har läkartid på tisdag. hatar läkaren. Jobbigt.

Jag har ingenting vettigt att säga. Hejdå

RSS 2.0